Η κακοκαιρία «χτυπά» την Αττική: Χαλάζι σε Διόνυσο, Εκάλη και Δροσιά
Η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού κάνοντας λόγο για καταιγίδες, χαλάζι και έντονους κεραυνούς.
Στην Αττική έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (4.7.2024) η ισχυρή κακοκαιρία που πλήττει από χθες μεγάλο τμήμα της χώρας. Η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού κάνοντας λόγο για καταιγίδες, χαλάζι και έντονους κεραυνούς.
Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι χαλάζι έπληξε τη Δροσιά, τον Διόνυσο και την Εκάλη, ενώ η κακοκαιρία αναμένεται να χτυπήσει και την υπόλοιπη Αττική από το μεσημέρι και μετά.
Φωτιά σε Διόνυσο, Μαραθώνα και Χαλάνδρι από κεραυνούς ,μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Την σφοδρή χαλαζόπτωση ακολούθησε δυνατή καταιγίδα. Οι αυλές των σπιτιών έγιναν άσπρες από το πυκνό χαλάζι, ενώ η ορατότητα ήταν αρκετά περιορισμένη.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές.
Λόγω της συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στον παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού στο ύψος του Αγίου Στεφάνου προς Βαρυμπόμπη, ενώ η πλατεία στη Δροσιάς είναι κλειστή προς την Σταμάτα.
Σημειώνεται πως νωρίτερα από την έντονη κεραυνική δραστηριότητα ξέσπασαν φωτιές σε Διόνυσο,Μαραθώνα και Χαλάνδρι.
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Ερχεται «έξυπνη» ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους
Έρχονται 10.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών μέσω ΑΣΕΠ
Ψυχικό: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση του 54χρονου τοπογράφου
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ο Σύλλογος Ιστορικών Οχημάτων Δυτικής Ελλάδας στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Μανιατόπουλου ΦΩΤΟ
Πρόστιμο ΚΤΕΟ και ηλεκτρονική διασταύρωση: 150 ή 400 ευρώ; Τι ισχύει στον ΚΟΚ
TCL και iPhone Duo δείχνουν τον δρόμο και οι matte OLED οθόνες είναι η επόμενη μεγάλη τάση
Στο Διεθνές Συνέδριο «Αρχαία Ελίκη και Αιγιάλεια» ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ΦΩΤΟ
Τι αλλάζει στο WhatsApp για γονείς και εφήβους: οι νέοι έλεγχοι
