Στα σκαριά η κατασκευή νέου Δημοτικού γηπέδου!

Η διοίκηση της ομάδας περιμένει ειδοποίηση το επόμενο διάστημα από τον Δήμο

κατασκευή

Τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσει το νέο γήπεδο στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου βρήκαν οι άνθρωποι του Κεραυνού, οι οποίοι θα συνεργαστούν με τον Δήμο Πατρέων.

Είναι γνωστό ότι εδώ και 1,5 περίπου χρόνο, η διοίκηση της ομάδας έχει προχωρήσει πολύ το θέμα, καθώς έχει κάνει αρκετές ενέργειες γραφειοκρατικού χαρακτήρα.
Αναφερόμαστε σε μια έκταση 47 στρεμμάτων που ανήκει στη ΓΑΙΑ ΟΣΕ, η οποία έχει παραχωρηθεί στο σωματείο με σκοπό να κατασκευάσει το νέο του γήπεδο.
Επειδή όμως το κόστος είναι πολύ μεγάλο για τα δεδομένα μιας ερασιτεχνικής ομάδας, οι άνθρωποι του Κεραυνού απευθύνθηκαν πρώτα στην κοινότητα Αγίου Βασιλείου και στη συνέχεια είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, προκειμένου να χρηματοδοτήσει το έργο και να προχωρήσει τη μελέτη.
Ο κ. Πελετίδης ήταν από την αρχή πολύ θετικός και δεν πίστευε ότι η διοίκηση του Κεραυνού είχε κάνει τόσο καλή δουλειά με τα διαδικαστικά.
Ο Δήμος Πατρέων σκοπεύει εκτός από το γήπεδο ποδοσφαίρου, να κατασκευάσει γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ και παιδική χαρά. Οπως γίνεται αντιληπτό, το γήπεδο θα είναι Δημοτικό και αναμένεται να αναβαθμίσει την περιοχή, ενώ θα μπορούν να το χρησιμοποιούν κι άλλες ομάδες της περιοχής.
Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε πού ακριβώς βρίσκεται η έκταση, αρκετά κοντά με το παλιό γήπεδο του Κεραυνού, περίπου πίσω από το Lidl στον Αγιο Βασίλειο.

Η διοίκηση της ομάδας περιμένει ειδοποίηση το επόμενο διάστημα από τον Δήμο και σε περίπτωση που ενταχθεί σε πρόγραμμα, ο χρόνος κατασκευής του δεν θα είναι και τόσο μεγάλος.