Ατελείωτα γέλια τράνταξαν τα Σφαγεία με την επιθεώρηση “Άλλαξ’ ο κολιές”

ΑΛΛΑΞ' Ο ΚΟΛΙΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Την προηγούμενη Παρασκευή 5 Ιουλίου στον κατάμεστο χώρο των Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων Πατρών η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα “Τρελοί κι αδέσποτοι” του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ιτεών ξεσήκωσε το κοινό με την ξεκαρδιστική επιθεώρηση “Άλλαξ’ Ο κολιές” σε σκηνοθεσία Χαράς Καραμπούλα και Ανδρέα Κατσαρού, στη φετινή ενότητα του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

ΑΛΛΑΞ' Ο ΚΟΛΙΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Η παράσταση παρουσίασε σε επτά διαφορετικά σκετς πλαισιωμένα με μουσική, όσα ταλανίζουν τον Έλληνα σήμερα μέσα από το πρίσμα της σάτιρας τα οποία χάρισαν αστείρευτο γέλιο και κέφι.

ΑΛΛΑΞ' Ο ΚΟΛΙΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Τα κείμενα, τη διασκευή κειμένων (από παλαιότερες επιθεωρήσεις και σατιρικές εκπομπές), και την επιλογή της μουσικής επιμελήθηκε η Καραμπούλα Χαρά, ενώ έπαιξαν με σειρά εμφάνισης: Καλαντζής Μήτσος, Κατσαρός Ανδρέας, Αντωνοπούλου ‘Εφη, Γαλάνη Νάνσυ, Κοκκινογένης Μίμης, Μπασιλάρη Άννα, Μπασιλάρη Ραφαέλα, Τσολάκου Χριστίνα, Κατσέλης Μάριος, Κατσέλης Γιώργος και Καραμπούλα Χαρά.

ΑΛΛΑΞ' Ο ΚΟΛΙΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους και προλόγισαν η Δημοτική Σύμβουλος, μέλος της Πολιτιστικής Επιτροπής και διευθύντρια του Θεατρικού Εργαστηρίου Πολυφωνικής Αθηνά Καλλιμάνη – Γεωργιτσοπούλου και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας και πρόεδρος στο Σύλλογο Ανάδειξης Πολιτισμικής Κληρονομιάς Κρήνης κ. Τσουραμάνης Κώστας.