Πάτρα – Καύσωνας: Κλιματιζόμενες αίθουσες για τους πολίτες έως την Παρασκευή

Ο Δήμος  Πατρέων ανακοίνωσε τη λειτουργία του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας των Δομών Αστέγων Δ (Μπουκαούρη 100 και Γούναρη) για την φιλοξενία πολιτών, ώστε να προστατευθούν από τον καύσωνα.

πολίτες

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που εξακολουθούν να επικρατούν και προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση πολιτών σε κίνδυνο, ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνει τη λειτουργία του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας των Δομών Αστέγων Δήμου Πατρέων (Μπουκαούρη 100 και Γούναρη) για την φιλοξενία πολιτών, ώστε να προστατευθούν από τον καύσωνα, από σήμερα, Τρίτη 16 έως και την Παρασκευή 19 Ιουλίου.

Η παραμονή των ενδιαφερομένων σε κλιματιζόμενους χώρους στην Δομή, θα γίνεται κατά το διάστημα 10 π.μ. – 8 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, κάρτα ασύλου κ.λπ.).

Αναλόγως της εξέλιξης των καιρικών συνθηκών, θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση
για τη λειτουργία της δομής.

Για περισσότερες πληροφορίες, σε ό,τι αφορά την Δομή, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν κατά τις ώρες 8 π.μ. – 8 μ.μ. στα τηλέφωνα: 2610342995, 2614400307.

Ο ΚΟΔΗΠ λειτουργεί το Ανοικτό Κέντρο Ημέρας στο πλαίσιο της Πράξης «Συνέχιση δράσης Δομές Φιλοξενίας Αστέγων Δήμου Πατρέων: Ανοικτό Κέντρο Ημέρας» που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2021-2027», ΕΣΠΑ 2021-2027, δράσεις Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου ΕΚΤ.