MyGefyra app: Νέες λειτουργίες για τους συνδρομητές e-pass της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου

– Επανασχεδιασμός της εφαρμογής, για πιο εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση του συνδρομητικού λογαριασμού
– Προσθήκη νέων λειτουργιών όπως το ιστορικό διελεύσεων/φορτίσεων και αυτόματων ειδοποιήσεων για το υπόλοιπο του λογαριασμού
– Άλλο ένα βήμα για τη βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου

MyGefyra

Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, μέλος του δικτύου της VINCI Highways, κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση της εφαρμογής MyGefyra, για κινητές συσκευές, με μια ποικιλία νέων λειτουργιών που στοχεύουν στη βελτίωση της λειτουργικότητας και της εμπειρίας του χρήστη.

Η νέα έκδοση, εκτός από τον ανανεωμένο σχεδιασμό για πιο ομαλή και ευχάριστη πλοήγηση, περιλαμβάνει και νέες υπηρεσίες όπως η παρουσίαση του ιστορικού επαναφορτίσεων και διελεύσεων, η εφαρμογή φίλτρων και αναζήτησης μεταξύ προϊόντων ή λογαριασμών, απλοποιημένη διαδικασία φόρτισης μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, σύνδεση του χρήστη με χρήση βιομετρικών χαρακτηριστικών κ.α.

Επιπλέον, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να λαμβάνουν αυτόματες ειδοποιήσεις όταν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους είναι χαμηλό ώστε να προβούν έγκαιρα σε φόρτιση και να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, αλλά και ενημερώσεις που σχετίζονται με την κυκλοφορία των οχημάτων πάνω στη Γέφυρα σε πραγματικό χρόνο, για τον καλύτερο προγραμματισμό της διαδρομής τους.

MyGefyra

Η νέα έκδοση της εφαρμογής MyGefyra είναι ήδη διαθέσιμη για λήψη από το Google Play (συσκευές Android) και το App Store (συσκευές iOS).

Η ανανεωμένη εφαρμογή αποτελεί άλλο ένα βήμα για την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών προς τους συνδρομητές των εκπτωτικών προγραμμάτων ΓΕΦΥΡΑ E-pass, ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο που ο όγκος κυκλοφορίας των οχημάτων είναι ιδιαίτερα αυξημένος λόγω των θερινών διακοπών. Η εταιρεία έχει ήδη προβεί στην ενίσχυση των επιχειρησιακών της δυνατοτήτων για να ανταποκριθεί στον αναμενόμενο αυξημένο αριθμό οχημάτων.

Η παροχή θετικής εμπειρίας κινητικότητας εντάσσεται στις πρωτοβουλίες της Γέφυρας για την προώθηση και ενίσχυση της τουριστικής επισκεψιμότητας στην Δυτική Ελλάδα. Ως η μόνη οδική σύνδεση της ηπειρωτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου διαθέσιμη 24/7/365, συμβάλει στην βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Από την έναρξη λειτουργίας το 2004, η Γέφυρα έχει υποδεχθεί περισσότερα από 77 εκατομμύρια οχήματα.