Ο Αίολος Αγυιάς ανακοίνωσε τον Ανδρέα Οικονομόπουλο

Ο Αίολος Αγυιάς προχώρησε στη μεταγραφή του έμπειρου σέντερ Ανδρέα Οικονομόπουλου, θωρακίζοντας τη φρόντ-λάιν της ομάδας.

Αίολος Αγυιάς Ο Αίολος Αγυιάς ανακοίνωσε τον Ανδρέα Οικονομόπουλο

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο σέντερ Ανδρέα Οικονομόπουλο, τον οποίο καλωσορίζουμε στις τάξεις της ομάδας μας.

Πρόκειται για έναν παίκτη, τον οποίο θέλαμε και τα προηγούμενα χρόνια στον Οργανισμό μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τελικά τα καταφέραμε και θα συνεργαστούμε μαζί του στη νέα National League 1.

Αίολος Αγυιάς

Ο 30χρονος Ανδρέας Οικονομόπουλος έχει ύψος 2.07μ. και διακρίνεται για τις ικανότητές του και στην άμυνα και στα ριμπάουντ και στην επίθεση, καθώς μπορεί να απειλήσει με πολλούς τρόπους το αντίπαλο καλάθι. Στο παρελθόν έχει περάσει από όλες τα εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε Κολοσσό Ρόδου, Ικαρο Καλλιθέας και Απόλλωνα Πατρών, καθώς επίσης και στον Εσπερο ΑΟΠΑ, στον Φίλιππο Βέροιας, στη Μεγαρίδα και φυσικά στην Αχαγιά ΄82, η οποία είναι η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και στην οποία έπαιζε τα τελευταία χρόνια».

«Είμαι χαρούμενος που θα παίξω στον Αίολο Αγυιάς. Με κέρδισε αμέσως ο τρόπος με τον οποίον με προσέγγισαν οι άνθρωποι του συλλόγου, δείχνοντας το πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα τους», δήλωσε ο Ανδρέας Οικονομόπουλος και πρόσθεσε τα εξής: «Ο Αίολος Αγυιάς με ήθελε και παλιότερα, όμως ήμουν και ηθικά υποχρεωμένος να συνεχίσω στην Αχαγιά ΄82. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε δουλειά και προσωπικά θα τα δώσω όλα στο παρκέ για να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της σε ένα πολύ ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Κι έπεται συνέχεια στις μεταγραφικές ανακοινώσεις από τον Αίολο Αγυιάς…