Αχαΐα: Πού θα γίνονται δωρεάν rapid test αυτό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό
Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.
Για σήμερα Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) για το ευρύ κοινό.
Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) για το ευρύ κοινό.
Για τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 με 20:15) στο οίκημα «Συμβουλευτικός Σταθμός Μάνας και Παιδιού», στο Κέντρο Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη», στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00) και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, επί της οδού Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 8:30 με 14:30) για το ευρύ κοινό.
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με rapid tests.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς βγάζω Ευρωπαϊκή Κάρτα Υγείας για το παιδί μου – Βήμα βήμα
Welcome to UP 2026: Ανοίγουν τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2026 οι κρατήσεις θέσεων
Αγόρασαν iPhone 18 Pro και βλέπουν το χρώμα ξεθωριάζει
Η Apple αναπτύσσει κάμερα ασφαλείας για το έξυπνο σπίτι που δεν καταγράφει βίντεο
Αγιασμός στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μητρόπολης «Τα Αγγελουδάκια»ΦΩΤΟ
