Αχαΐα: Απειλείται με πρόστιμο ο ψαροντουφεκάς που είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Ο νεαρός ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε καλά στην υγεία του.

πρόστιμο

Ο ψαροντουφεκάς που αναστάτωσε την Αχαΐα με την υποτιθέμενη εξαφάνισή του, φέρεται να είπε πως από κάποια στιγμή και μετά φοβόταν να εμφανιστεί.

Για περισσότερο από 20 ώρες ο 27χρονος Πατρινός ψαροντουφεκάς, αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού, που ήταν αγνοούμενος στη θαλάσσια περιοχή Λαμπίρι Αγιαλείας στην Αχαΐα, παρακολουθούσε από απόσταση τη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που είχε στηθεί από το Λιμενικό.

Αχαΐα: Κενά στην κατάθεση του 27χρονου ψαροντουφεκά, δεν διασκέδαζε σε beach bar

Βρισκόταν σε beach bar και φοβούμενος πιθανές επιπτώσεις για παράνομη αλιεία, επέλεξε να κρύβεται όλο αυτό το διάστημα, με σκάφη και βατραχανθρώπους του Λιμενικού, ιδιώτες δύτες, ακόμα και ελικόπτερο να ψάχνουν για ένα σημάδι ζωής του, σε θάλασσα και ξηρά.

Η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για τον εντοπισμό του θα επιφέρει πρόστιμο ύψους περίπου 10.000 ευρώ, σύμφωνα με την εκπομπή.

Στο Live News μίλησε σήμερα (13.06.2024) ο θείος του 27χρονου.

«Για ψαροντούφεκο είχαν πάει, τι φοβηθήκανε; Από κανένα Λιμεναρχείο που πήγε; Βγήκε από την θάλασσα το άλλο το παιδί και δεν τον βρήκε. Δύο φίλοι παρέα είχαν πάει. Τώρα τι έγινε εκεί δεν μπορώ να ξέρω. Μόλις δεν τον βρήκε εκεί, του μπήκαν υποψίες. Που είναι; Τι έγινε; Εκεί στην παραλία από πάνω σε κάτι χαλάσματα τον βρήκαν. Δεν έπινε. Δεν ξέρω τι έξοδα θα του βγάλουνε τώρα. Όλοι βάζουν το κακό μπροστά. Χίλια δύο μπορεί να είχε πάθει», ανέφερε.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Κασσελάκης στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ: «Σενάριο να αποχωρήσω για να έρθει από μηχανής θεός δεν υπάρχει»

Πάτρα: Κεραμίδα για 50 υπαλλήλους του Δήμου που θα βρεθούν κατηγορούμενοι στα δικαστήρια

Aθηνά Οικονομάκου: Ποιος είναι ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας, Μπρούνο Τσερέλα που της “έκλεψε” την καρδιά

Σαν σήμερα 13 Ιουνίου 1968 θεμελιώνεται ο Πύργος των Αθηνών, ο πρώτος ουρανοξύστης της πόλης – Τι άλλο συνέβη