Αχτσιόγλου: Eξώδικο για το SMS στον Τσίπρα να παραιτηθεί
Στην αντεπίθεση περνά η Αχτσιόγλου στέλνοντας εξώδικο σε όσους μετέδωσαν ότι είχε στείλει SMS στον Τσίπρα να παραιτηθεί.
Εξώδικο για συκοφαντικό δημοσίευμα απέστειλε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, εν αναμονή του δεύτερου γύρου της εκλογικής αναμέτρησης για την ηγεσία στο κόμμα.
Σύμφωνα με το εξώδικο, το βράδυ της Κυριακής, οπότε και λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον α’ γύρο, διακινήθηκε δημοσίευμα με τίτλο «Έφη Αχτσιόγλου: Το μήνυμα που εξόργισε τον Αλέξη και τα βρόντηξε».
Στο εξώδικο αναφέρεται: «Στο συκοφαντικό αυτό άρθρο που υπογράφεται από τον δημοσιογράφο και νόμιμο εκπρόσωπό της πρώτης εξ υμών κο Νικόλαο Μανεσιώτη (δεύτερος εξ υμών), ανάμεσα σε άκρως δυσφημιστικούς και σκοπίμως υβριστικούς ισχυρισμούς για εμένα, τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ, αναγράφεται ψευδώς και εις γνώση του ψεύδους από τον δεύτερο εξ υμών, ότι δήθεν στις 29.06.2023, λίγες ημέρες μετά το οδυνηρό για το κόμμα μας αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, πίεζα τον πρώην πρόεδρο μας Αλέξη Τσίπρα να αποχωρήσει από την ηγεσία και μάλιστα ότι τάχα του απέστειλα μήνυμα (sms) με το οποίο του ζητούσα να παραιτηθεί μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές».
Διαβάστε ΕΔΩ όλο το εξώδικο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Πιτσιρικάς χόρεψε και έκλεψε την παράσταση στο Λειβάρτζι ΒΙΝΤΕΟ
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Ανάκληση-μαμούθ 5 εκατ. αυτοκινήτων για τις κρυφές χειρολαβές
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
