Αδαμόπουλος για Ενωση: «Να συσπειρωθούμε…»
Η Αθλητική Ενωση Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ ηττήθηκε στην «Αποθήκη» από τον Εθνικό Λιβαδειάς και ο Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος μίλησε για τη συνέχεια της σεζόν.
«Κάναμε μία κακή εκτός προγράμματος ήττα». Αυτά τόνισε ο δυναμικός φόργουορντ της ΑΕ Γλαύκου Έσπερου ΑΟΠΑ, Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος, μιλώντας για το παιχνίδι με τον Εθνικό Λιβαδειάς και την ήττα της Ενωσης και πρόσθεσε: «Τώρα θα πρέπει να συσπειρωθούμε, να κάνουμε προπόνηση για να βελτιωθούμε σε πολλά, επιθετικά και αμυντικά για να βρούμε τον καλό μας εαυτό. Δεν κλείσαμε το 2025 όπως θα θέλαμε. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον θα τα καταφέρουμε».
Για το πρωτάθλημα πρόσθεσε: «Η National League 1, δεν έχει σχέση με τη National League 2. Υπάρχουν πολλές καλές και δυνατές ομάδες με μεγάλη ποιότητα. Όμως και το δικό μας επίπεδο είναι υψηλό. Το έχουμε δείξει σε κάποια παιχνίδια και θα το δείξουμε και στη συνέχεια της σεζόν. Ακολουθεί για εμάς διακοπή, η οποία πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Θα έχουμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε, αλλά και να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι με την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χάλασε εκτός εγγύησης; Ο νέος νόμος της ΕΕ που υποχρεώνει τις εταιρείες να σας το φτιάξουν
Οι νέες θήκες της Samsung για Galaxy Z Flip8, Z Fold8 και Fold8 Ultra
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αραχωβιτίκων σε γλέντι στην βεράντα με την Creative Youthland
Τριχόπτωση: Η βιταμίνη που λείπει από τον οργανισμό σου και σώζει τα μαλλιά
Galaxy Unpacked Ιουλίου 2026: Όλα όσα αποκάλυψε η Samsung
Ξεχωριστή παρουσία του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών στο Φεστιβάλ «Γέφυρα πολιτισμού» στην Άρτα ΦΩΤΟ
Πώς να διαχειρίζεστε το κεφάλαιό σας στο online στοίχημα
Γιορτή στο ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στη Λυκούρια ΦΩΤΟ
