Μαραθώνιος με ρυθμό σπριντ
Το δημογραφικό αναδεικνύεται πλέον σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για το μέλλον της χώρας, με τις συνέπειες να επηρεάζουν ήδη την οικονομία και την κοινωνική συνοχή.
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου περιέγραψε χθες την προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος, ως έναν «μαραθώνιο που πρέπει να τρέξουμε με ρυθμό σπριντ».
Δεν απέχει από την πραγματικότητα, όμως με έκτακτες επιδοματικές πολιτικές, δεν αντιμετωπίζεται ένα πολυπαραγοντικό πρόβλημα, που συνδέεται όχι μόνο με το αυξημένο κόστος ζωής και την εργασιακή ανασφάλεια, αλλά και με βαθύτερες πολιτισμικές αλλαγές που επηρεάζουν τις σύγχρονες κοινωνίες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Game of Thrones Aegon’s Conquest: Έρχεται η πρώτη ταινία του Westeros
Τα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη συγχαίρουν την ομάδα του NextGenMinds ΦΩΤΟ
Ανθρωπομορφισμός στην Τεχνητή Νοημοσύνη: Η σύσταση του Associated Press και η συζήτηση για την ευθύνη
Ανακοινώθηκε το GPT 6.1 Sol: Επιδόσεις κοντά στο Astra στο 1/5 της τιμής
Ο 2ος Μουσικός Περίπατος από τον Σ.Ο.Ψ.Υ. Πάτρας ΦΩΤΟ
