ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 19 Ιουλίου για το μισθολογικό
Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας ανακοίνωσε η ΑΔΕΔΥ.
Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από την ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 19 Ιουλίου.
Όπως μεταφέρει η ΕΡΤ, στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας Τετάρτη 19 Ιουλίου ώρα 9.00 π.μ. στο Υπουργείο Οικονομικών, θα πραγματοποιήσει η ΑΔΕΔΥ, με αφορμή τις μισθολογικές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το δημοσιοϋπαλληλικό κλάδο.
Όπως αναφέρει η συνομοσπονδία των δημοσίων υπαλλήλων, σε ανακοίνωσή της: «Με αφορμή την κατάθεση, από την κυβέρνηση, του νομοσχεδίου για τις μισθολογικές ρυθμίσεις το οποίο μετά από 14 χρόνια μειώσεων κατά 40% των μισθών στο Δημόσιο, κατάργηση των δώρων κλπ δίνει «αυξήσεις» – κοροϊδία της τάξης των 40-50€ μηνιαίως, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 9.00πμ στο Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7). Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εργαζομένων στην συγκέντρωση κηρύσσουμε στάση εργασίας από την έναρξη του ωραρίου μέχρι τις 11.00πμ.
Διεκδικούμε:
-Αυξήσεις, άμεσα, τουλάχιστον 10% για όλους τους Δ.Υ.
-Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού
-Ξεπάγωμα της διετίας 2016 – 17
-Αφορολόγητο στα 12.000€
-Αύξηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας
-Κατάργηση της εισφοράς του 2% υπέρ της ανεργίας
-Γνήσιο ενιαίο μισθολόγιο με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων στο Δημόσιο, μέσα από συλλογική σύμβαση εργασίας – καμία σύνδεση της αξιολόγησης με τη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
OpenAI: Ο rogue agent παραβίασε και άλλες υπηρεσίες
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΦΩΤΟ
«Σιωπηλός δολοφόνος» η χοληστερίνη: Η απλή αλλαγή που τη μειώνει δραστικά χωρίς φάρμακα
Προβλήματα στις προπαραγγελίες του Steam Machine: Η Valve ξεκαθαρίζει την κατάσταση
Η Βασιλική Θανοπούλου στην Ακαδημία των Σπορ Πάτρας
Δεν είναι η τουαλέτα: Αυτό είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο μέσα στο σπίτι
Welcome to UP 2026 – Το πρόγραμμα της Πανεπιστημιακής γιορτής
