ΑΕ Γλαύκου Έσπερου: Τζάμπολ στις ακαδημίες το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου
Έναρξη των προπονήσεων για τη σεζόν 2026-2027
Με ανακοίνωσή της η ΑΕ Γλαύκου Έσπερου γνωστοποίησε ότι το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της Ακαδημίας του Συλλόγου για τη 2026-27.
«Πιστεύω ότι ήμουν δίκαιος με όλους» το αντίο του Βασίλη Πίγκα στην ΚΕΔ/ΕΟΚ
Οι προπονήσεις αφορούν σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως και13 χρονών. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των προπονήσεων της Ακαδημίας της ΑΕ Γλαύκου Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας ξεκίνησε!
Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, ηλικίας από 6 έως 13 ετών (γεν. 2013-2020), αλλά και όσοι νέοι φίλοι και φίλες θέλουν να γνωρίσουν τη χαρά του αθλητισμού και του μπάσκετ θα γεμίσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας με παιδικά χαμόγελα και πολύ παιχνίδι.

Οι προπονήσεις του πρωτοποριακού προγράμματος της @Glafkos Esperos Patras BC Academy έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου 2026 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία του Συλλόγου, την κ. Αδαμαντία Παπαγεωργοπούλου και τον κ, Φάνη Ανδρουτσόπουλο τα σαββατοκύριακα 10.00-13.00 στο Αθλητικό μας Κέντρο στα Κρύα Ιτεών (Μαρκιανού 60 & Νηρηίδων)
Στο πρώτο σχόλιο έχουμε το πρόγραμμα των προπονήσεων του Σαββατοκύριακου 5-6 Σεπτεμβρίου, ενώ τις ερχόμενες ημέρες θα έχουμε και το αναλυτικό πρόγραμμα της εβδομάδας για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Υγρασία στα παράθυρα το πρωί: τι να κάνεις
Πριν από τον γάμο, ήρθε το τελεσίγραφο: Τι ζήτησε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς από τον Ντάγκλας
Το Reddit κάνει στροφή και κόβει την ελεύθερη είσοδο
Αλυσίδες χιονιού: υποχρέωση και πρόστιμο Οκτ–Απρ
Άννα Βίσση και Ηλίας Ψινάκης: Η επική μεταμφίεση που «έριξε» το Instagram
