Άγιοι Ανάργυροι: «Δώστε του να ακούσει το ηχητικό που το κοριτσάκι μου λέει “χάνομαι”», η επιστολή της μητέρας της Κυριακής 

Η χειρόγραφη επιστολή της μητέρας της Κυριακής προς τον δολοφόνο της κόρης της στους Αγίους Αναργύρους, λίγο πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Άγιοι Ανάργυροι

Σε πολύ άσχημη κατάσταση νοσηλεύεται η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η δολοφονία της οποίας έξω από Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Ο ΑΝΤ1 φέρνει στο φως, την χειρόγραφη επιστολή της μητέρας της Κυριακής προς τον δολοφόνο της κόρης της στους Αγίους Αναργύρους, λίγο πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Η χαροκαμένη γυναίκα έγραψε σε ένα χαρτί όλα όσα ήθελε να του πει, μετά τον ισχυρισμό του δολοφόνου στους ψυχιάτρους που τον εξέτασαν, πως δεν θυμάται τίποτα από τον φόνο που διέπραξε.

Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει η μητέρα: “Θέλω να πείτε στον δολοφόνο, στον γυναικοκτόνο, στον Θανάση, επειδή είπε οτι δεν θυμάται τίποτα, να του δείξετε τα βίντεο. Τα ίδια βίντεο που βλέπω και εγώ, και όλη η Ελλάδα, και στο εξωτερικό. Θέλω να του πείτε, να έρθει να ρωτήσει εμένα, που κάθε φορά που τα βλέπω, φωνάζω στο νινί μου “τρέχα”, λες και κάτι θα αλλάξει”.

“Αν πάλι δεν θυμηθεί, δώστε του να ακούσει το ηχητικό που το κοριτσάκι μου λέει “χάνομαι” και κραυγάζει. Να ακούσει αυτή την κραυγή, που όποιος το είδε και το άκουσε, δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Πόσο μάλλον εγώ που βλέπω να σφάζει το παιδί μου από 5 διαφορετικές γωνίες”, συνεχίζει να αναφέρει στην επιστολή.

 

40 ημέρες μετά την δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, η μητέρα της εξακολουθεί να βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και υ υγεία της να επιδεινώνεται.

Σε αυτό σύμφωνα με το ρεπορτάζ συντελεί και η στασιμότητα που παρατηρείται στην υπόθεση ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, για την εισαγωγή της σήμερα στην κλινική.

Σύμφωνα με την Έλενα Τζούλη, δικηγόρο της μητέρας της Κυριακής, «αμέσως ο κ. Γεωργιάδης βοήθησε. Το παράπονό της ήταν ότι δεν έχει γίνει τίποτα, καμία εξέλιξη, ενώ ο δράστης χαίρει προστασίας με ειδικές ψυχιατρικές παρακολουθήσεις, χωρίς να έχει βγει πραγματογνωμοσύνη».

 

Σε άσχημη κατάσταση και ο πατέρας του θύματος που δήλωσε χαρακτηριστικά:

-Το έχετε συνειδητοποιήσει;
Όχι ακόμη

Τι θα της λέγατε;
Ότι την αγαπώ, και να μου μιλήσει. Όμως θα μου έλεγε «όλα καλά, μπαμπά» για να μην με ανησυχήσει. Μην αφήσετε την υπόθεση να ξεχαστεί”.

Οι γονείς και οι φίλοι της 28χρονης ζητούν να τιμωρηθούν όχι μόνο οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο τμήμα την ώρα του φόνου, αλλά και οι ανώτεροι αξιωματικοί που τους ανέθεσαν καθήκοντα την ημέρα της τραγικής δολοφονίας.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα – Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε μαθητές: «Θα μετάσχεις σε ληστεία ή θα το πληρώσεις με τη ζωή σου;»

Βραυρώνα: Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν οι γονείς του στα σκουπίδια

Σχολεία: Σε ισχύ από σήμερα τα νέα, αυστηρά μέτρα για τα κινητά,πότε προβλέπεται αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος

ΔΥΠΑ – Κοινωνικός τουρισμός: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις στα voucher διακοπών

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop