Αιγιάλεια: Αρωμα Παλαιστίνης στη Μυρτιά Αιγίου!

Ηρθαν οι δήμαρχοι της Βηθλεέμ και της Χεβρώνας για να «αντιγράψουν» το σύστημα του Βιολογικού!

Πλήρη ενημέρωση από τα στελέχη της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας στους δημάρχους που ήρθαν από την Παλαιστίνη για να ζητήσουν τεχνογνωσία.

ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ

Ηρθαν από το εξωτερικό να δουν και να μάθουν «πώς γίνεται η δουλειά». Αρα, σημαίνει πως η δουλειά γίνεται καλά στην Αιγιάλεια, στο συγκεκριμένο θέμα τουλάχιστον.

Τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού στη Μυρτιά Αιγίου επισκέφθηκαν οι δήμαρχοι των πόλεων της Βηθλεέμ και της Χεβρώνας, που ταξίδεψαν από την Παλαιστίνη για να ενημερωθούν από κοντά για την πρότυπη λειτουργία του βιολογικού, στην αναζήτηση για λύση στο ζήτημα της άρδευσης που απασχολεί τους Δήμους τους.

Ειδικότερα, οι παλαιστίνιοι δήμαρχοι, συνοδευόμενοι από τους τεχνικούς διευθυντές των αρμοδίων υπηρεσιών τους, ενημερώθηκαν αναλυτικά για τη λειτουργία της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας από υπηρεσιακά στελέχη, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη λειτουργία των μεμβρανών του Βιολογικού Καθαρισμού και για την επαναχρησιμοποίηση των λυμάτων για αρδευτική χρήση, ενώ εντυπωσιάστηκαν και από το σύστημα τηλεμετρίας που εφαρμόζει η ΔΕΥΑ ώστε να ελέγχονται τυχόν διαρροές και γενικά δίνουν στην Επιχείρηση την απόλυτη διαχειριστική επάρκεια στον έλεγχο του δικτύου ύδρευσης.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, η αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας κα Διαμάντω Βασιλακοπούλου – Καρτσωνάκη, που ήταν παρούσα, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αιγιαλείας και πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, δήλωσε σχετικά: “Αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για εμάς και την περιοχή μας, η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι επισκέπτες μας που ήρθαν από τόσο μακριά για να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑ και να μάθουν ειδικά για το πώς μετατρέπονται τα λύματα για να αξιοποιηθούν ως ποτιστικό νερό, κάτι που αποτελεί τεράστια εξοικονόμηση πόρων. Το ότι οι δύο δήμαρχοι από την Παλαιστίνη επέλεξαν να έρθουν στις δικές μας εγκαταστάσεις, αποδεικνύει την πολύ καλή φήμη που ακολουθεί τη λειτουργία και την τεχνογνωσία της δημοτικής μας επιχείρησης. Καθημερινά πασχίζουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες μας, ακολουθώντας τη σύγχρονη τεχνολογία αλλά και δουλεύοντας με συνέπεια και αξιοπιστία για κάθε ανάγκη”.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ