Αιγιάλεια: Μοιραίο μπάνιο για τον πρώην αντίδημαρχο Θανάση Σταυρόπουλο
Θλίψη για τον Πνευμονολόγο και πρώην αντιδήμαρχο Αιγιαλείας, Θανάση Σταυρόπουλο, που πνίγηκε στα Νικολέικα.
Βαρύ πένθος στην Αιγιάλεια. Ενας αναπάντεχος θάνατος σκόρπισε θλίψη σε όλη την περιοχή. Ο γνωστός πνευμονολόγος, πρώην αντιδήμαρχος Αιγιαλείας επί δημαρχίας Στάθη Θεοδωρακόπουλου και δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Θανάση Παναγόπουλου, Θανάσης Σταυρόπουλος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών!
Παρασύρθηκε από τα κύματα το απόγευμα καθώς κολυμπούσε στα Νικολέικα, και μολονότι κάλεσε σε βοήθεια, τα ίχνη του χάθηκαν… Αμέσως σήμανε συναγερμός, ωστόσο όταν εντοπίστηκε ήταν αργά. Δεν τον πρόλαβαν.
Ο Θανάσης Σταυρόπουλος συνήθιζε να πηγαίνει στα Νικολέικα για μπάνιο, αλλά αυτή τη φορά το κολύμπι απέβη μοιραίο.
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του γιατρού δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο Θανάσης Σταυρόπουλος έφυγε με τέτοιο τρόπο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ξηροί καρποί: Τι συμβαίνει στο σώμα όταν τρώτε πάρα πολλούς
Το Google Maps παραγγέλνει πλέον φαγητό για εσένα – να πώς λειτουργεί
«Το κόλπο του αιώνα» στο θερινό θέατρο στα Τσουκαλέικα
Γιατί δεν πρέπει να βάζεις ΠΟΤΕ μαχαίρι σε καρπούζι αν δεν κάνεις πρώτα αυτή την κίνηση
Το Matrix επιστρέφει: Πότε βγαίνει η 5η ταινία και η ταινία έκπληξη της Warner με τον Jim Carrey
Ελένη Βουλγαράκη: Ξεσπά μετά τις φήμες χωρισμού με τον Φώτη Ιωαννίδη
Τι σημαίνουν οι καφέ άκρες στα φυτά – Το λάθος με το πότισμα
Δέκα χρόνια προόδου με ένα μοντέλο ΑΙ – η ανακάλυψη της Google DeepMind
