Αιγιάλεια – σχολικές καθαρίστριες: Μαζική αντίδραση με πολλά υποννοούμενα!

Οι σχολικές καθαρίστριες βάζουν πάλι απάναντι τη δημοτική αρχή

 

Αιγιάλεια - σχολικές καθαρίστριες: Μαζική αντίδραση με πολλά υποννοούμενα!

Για εκδικητική στάση απέναντι στο Σωματείο Σχολικών Καθαριστριών κατηγορεί τον δήμαρχο Αιγιάλειας Δ. Καλογερόπουλο η εκτελεστική επιτροπή των «Ενωμένων Εργαζομένων» και συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας, μεταξύ αυτών και της Πάτρας.

Καταδικάζουν ως «αυθαίρετες» αποφάσεις του δημάρχου και αντιδημάρχου Γρ. Τριανταφυλλόπουλου, σε μία επίδειξη πυγμής, προφανώς «θιγμένοι» από το γεγονός ότι το σωματείο διεκδίκησε μέσα ατομικής προστασίας και μετατροπή των εργαζομένων σε πλήρους απασχόλησης.

Επίσης, εμμένουν στην άποψη, ότι εξ αυτού του λόγου προέβη σε «αυθαίρετη» μετακίνησή τους από τα σχολεία που εργάζονταν για πάρα πολλά χρόνια, με «ψευδεπίγραφους» ισχυρισμούς, αφαιρώντας ώρες και μισθό από εργαζόμενες. «Πρόκειται για την επιτομή του «βλαχοδημαρχισμού» και αντί οι κ.κ. Καλογερόπουλος και Τριανταφυλλόπουλος να επιβραβεύσουν τις καθαρίστριες που κράτησαν τα σχολεία υγειονομικά ασφαλή, αντί να δρομολογήσουν αύξηση απασχόλησης των συμβασιούχων και να τις μετατρέψουν σε πλήρους απασχόλησης, αντί να ζητήσουν συγνώμη που δεν χορηγούσαν μέσα ατομικής προστασίας, έχουν το θράσος και βγάζουν μένος» είναι η απάντηση που δίνουν.

Επίσης, διαμηνύει στη δημοτική αρχή πως η ώρα μαζικής αντίδρασης στο Δημαρχείο δεν αργεί, στέλνοντας μήνυμα με πολλά υπονοούμενα : «Οσο κι αν «σκούζει» ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, γνωρίζουμε την ιστορία, ειδικά όσοι εξ ημών απασχολήθηκαν σε τοπικά ΜΜΕ. Εμ και ακατάστατο το «νοικοκυριό» στις πρώην και νυν επιχειρήσεις μας, εμ και να το παίζουμε «νοικοκύρηδες» στον Δήμο… δεν κολλάει. Εχουμε να πούμε πολλά για μισθολογικές, φορολογικές και ασφαλιστικές εκκρεμότητες ορισμένων. Ως εδώ».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ