Αίγιο: Σήμερα η κεντρική εκδήλωση του Συνδυασμού «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής»
Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Θεόδωρος Λουλούδης, ο οποίος θα αναλύσει το όραμα και τις προτεραιότητες για την επιχειρηματική κοινότητα και την τοπική ανάπτυξη.
Σήμερα Δευτέρα, 25/11/ 2024, στις 6 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», ο Συνδυασμός «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής» παρουσιάζει τις προγραμματικές του θέσεις για την ανάπτυξη και την προοπτική της Αιγιάλειας.
Ομιλητής είναι ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Θεόδωρος Λουλούδης, ο οποίος θα αναλύσει το όραμα και τις προτεραιότητες για την επιχειρηματική κοινότητα και την τοπική ανάπτυξη.
Η εκδήλωση θα αποτελέσει μία ανοιχτή πλατφόρμα ενημέρωσης, διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων.
«Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη για να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον της περιοχής μας, κάνοντας το Επιμελητήριο Πρωταγωνιστή», αναφέρεται στην πρόσκληση.
Περιοδεία Λουλούδη στο Αίγιο: «Το Επιμελητήριο θα γίνει σταθερός συμπαραστάτης της Αιγιάλειας»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαραθώνας: Οχιά δάγκωσε δύο αδερφάκια στην αυλή του σπιτιού τους
Το πείραμα της NASA με 3.300 μέλισσες στο διάστημα (1984)
Το GTA VI ντρόπιασε τις μισές σειρές που βλέπετε στο streaming
Σαν αποστολή του Ψυχρού Πολέμου: Το C-17 που μετέφερε τον αρχηγό της CIA στη Μόσχα
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
