Αίγιο: Το τελευταίο αντίο στον 43χρονο μποξέρ Περικλή Νικολάου
Ο 43χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην οικία του από συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στον 43χρονο μποξέρ Περικλή Νικολάου, ο οποίος την Παρασκευή είχε εμπλακεί σε σοβαρό επεισόδιο στο νοσοκομείο Αιγίου, ενώ το απόγευμα της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 43χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην οικία του από συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Η κηδεία
Η εξόδιος ακολουθία τελείται στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής, στην Κουλούρα Αιγίου, παρουσία συγγενών και φίλων που αποχαιρετούν τον 43χρονο.
Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του είχε προηγηθεί το περιστατικό στο νοσοκομείο Αιγίου, το οποίο είχε προκαλέσει έντονη αναστάτωση και βρισκόταν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κοινό μυστικό των Στιβ Τζομπς και Μπαράκ Ομπάμα που οι περισσότεροι αγνοούν
iPhone 18 pro: Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει και τα πρώτα προβλήματα εμφανίστηκαν
Επαφές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της ΠΕΔ στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Σαγκάη
Μην πετάξεις ποτέ ξανά το μπλε κουτάκι της Nivea: Δες τι μπορείς να φτιάξεις!
Grandmaslop: Η πιο παράξενη οικογενειακή μόδα της AI εποχής
