Άλεν: «Η δουλειά δεν έχει τελειώσει, τρεις νίκες ακόμη», ΒΙΝΤΕΟ
Ο Αμερικανός της ΑΕ Γλαύκου Έσπερου για το μεγάλο του τρίποντο στην εκπνοή με τον Προμηθέα 2014 και τη συνεχεία τόσο στη σειρά όσο και τον στόχο της Ένωσης
«Έβαλε ένα μεγάλο σουτ και απλώς έβαλα και εγώ ένα μεγάλο σουτ».
Έτσι περιέγραψε τι συνέβη στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιτελικού των play-offs της ΑΕ Γλαύκου Έσπερου με τον Προμηθέα 2014 ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού Ράιαν Άλεν, που από τα 10 μέτρα ευστόχησε και με απίθανο τρίποντο διαμόρφωσε το 85-82 για την Ένωση, «απαντώντας» στον Πρέκα που μαρκαρισμένος από τα 6,75 μ. σχεδόν 6΄΄ πριν το φινάλε είχε ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους προσωρινά σε 82-82.
Γ. Αντετοκούμπο: «Το 2027 ξανά στην Εθνική ομάδα»
Ακολούθως ο Αμερικανός της ΑΕ Γλαύκου Έσπερου όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη συνέχεια τόνισε: «Η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Θα πάμε στην έδρα τους, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, ξέρουμε ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στα δύο πλευρές του γηπέδου, Κυρίως όμως σε άμυνα και ριμπάουντ. Επαναλαμβάνω η δουλειά δεν τελείωσε. Πρέπει να κάνουμε άλλες τρεις νίκες για να πετύχουμε τον στόχο μας. Μία τώρα στα ημιτελικά των play-offs και άλλες δύο στη σειρά των τελικών».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Ξεχάστε τη σόδα και το ξύδι: Το δωρεάν υλικό που πετάτε κάθε πρωί καθαρίζει τα λίπη από τη σχάρα σε δευτερόλεπτα
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Συνεργασία «Κοινο_Τοπίας» με τον ΕΟΔΥ για την Προαγωγή Υγείας
ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί σταθμοί: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
