Φωτιά στο Αντίρριο: Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε επιφυλακή όλο το βράδυ

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην περιοχή όλη την νύχτα.

Αντίρριο

Νέα ενημέρωση: Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του pelop.gr, στην περιοχή που ξέσπασε η φωτιά στο Αντίρριο το μεσημέρι της Τρίτης και συγκεκριμένα στο χωριό Άνω Πλατανίτη.

Όλη την νύχτα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν στην περιοχή για κάθε ενδεχόμενο και περίπτωση αναζωπύρωσης.

Αυτήν την ώρα βρίσκονται στην περιοχή 25 πυροσβεστικά οχήματα, 50 άνδρες, 3 πεζοπόρα τμήματα αποτελούμενα από 16 άτομα και 5 βυτιοφόρα, όπου θα παραμείνουν εκεί καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας.

 

Νεότερη ενημέρωση: Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που έδωσε σήμα κινδύνου στην Πυροσβεστική νωρίτερα σήμερα στο Αντίρριο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του pelop.gr, υπάρχουν διάσπαρτες εστίες από το χωριό Άνω Πλατανίτη – εκεί όπου ξεκίνησε η φωτιά- μέχρι την Ιόνια Οδό, με την κατάσταση να κρίνεται λίγο καλύτερη.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγο άνοιξε η Ιόνια Οδός, που παρέμενε κλειστή λόγω της πυρκαγιάς.

Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με τα εναέρια μέσα να έχουν σταματήσει να επιχειρούν αφού έπεσε το φως της ημέρας.

 

Νέα ενημέρωση: Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στο Αντίρριο, κοντά στο χωριό Ανω Πλατανίτης, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί στην περιοχή…

Φωτιά στο Αντίρριο με ισχυρούς ανέμους στην περιοχή – Ηχησε το 112 ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του pelop.gr, η εικόνα της φωτιάς είναι λίγο καλύτερη, με τους πυροσβέστες να δίνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κατάσβεσή της.

Στις προσπάθειες κατάσβεσης μετέχουν,75 άτομα, με τέσσερα πεζοπόρα τμήματα και 25 οχήματα, ενώ από αέρος δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Διαβάστε  επίσης:

 

Φωτιά στο Αντίρριο: Canadair βρήκε σε δέντρο και έσπασε κλαριά – Είχε Άγιο το πλήρωμα ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ξεκινά το ξήλωμα της Μαιζώνος για πεζοδρόμηση

ΠΑΣΟΚ: Ο Χάρης Δούκας ζήτησε επίσημα εσωκομματικές εκλογές – Η απάντηση του κόμματος

Φωτιά στο Αντίρριο με ισχυρούς ανέμους στην περιοχή – Ηχησε το 112 ΦΩΤΟ