Απεργία και μοτοπορεία σήμερα στην Πάτρα από τους ντελιβεράδες
Το Σωματείο Αυτοαπασχολούμενων Διανομέων Αχαΐας συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη αποχή του κλάδου.
Στην Πάτρα, το Σωματείο Αυτοαπασχολούμενων Διανομέων Αχαΐας συμμετέχει στη σημερινή Παρασκευή 11/10/2024, 24ωρη αποχή του κλάδου.
Στις 11 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου και μοτοπορεία. Παράλληλα, καλεί τις πλατφόρμες ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας, προκειμένου να αποτρέψουν τη δημιουργία ενός κλίματος έντασης που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα διανομέων, να αναστείλουν τη λειτουργία τους σήμερα.
Την πανελλαδική απεργία των διανομέων στηρίζει και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας. Οπως και στο παρελθόν συντάσσεται στο πλάι τους για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων στη διανομή και τις ταχυμεταφορές, σε χώρους που όπως αναφέρει το ΕΚΤ, «βασιλεύουν η εκμετάλλευση, η μαύρη – ανασφάλιστη εργασία, οι ανύπαρκτες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Η κακοπληρωμένη εργασία, η “ευελιξία” και η εντατικοποίηση της εργασίας χωρίς στοιχειώδεις κανόνες προστασίας. Συνθήκες που οδηγούν συχνά σε δεκάδες εργατικά “ατυχήματα”, πολλά από αυτά θανατηφόρα».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το IMDb ανοίγει τις πόρτες σε streamers, TikTokers και influencers
Το 24ο Καρδιολογικό Συνέδριο στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
iPhone 18 Pro: Variable aperture, smart focus και Pro Controls άλλαξαν τη φωτογραφία
Ο Φωκίων Ζαΐμης στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών για τη νέα σχολική χρονιά ΦΩΤΟ
