«Αποχωρούμε μέχρι να φέρετε απινιδωτές»!

Ο ΓΠΣ Προίτος Νέας Τίρυνθας κρατά ξεκάθαρη στάση

«Αποχωρούμε μέχρι να φέρετε απινιδωτές»!

Ο ΓΠΣ Προίτος Νέας Τίρυνθας με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Αργολίδας μέχρι τη χορήγηση αυτόματων απινιδωτών στους αγωνιστικούς χώρους και καθορισμένη λίστα Ιατρικού, Νοσηλευτικού Προσωπικού με την σχετική επιστημονική επάρκεια.

Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο παιχνίδι του ΓΠΣ Προίτος Νέας Τίρυνθας με τον Εθνικό Τολού κατέρρευσε στο γήπεδο 45χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής του Εθνικού Τολού και «έφυγε» πρόωρα και άδικα από τη ζωή.

Η ανακοίνωση του ΓΠΣ Προίτος Νέας Τίρυνθας έχει ως εξής:

Με αφορμή το τραγικό συμβάν της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2023, κατά την διάρκεια διεξαγωγής αγώνα πρωταθλήματος, στο οποίο συμμετείχαμε και γίναμε μάρτυρες του αιφνίδιου χαμού του φίλου και ποδοσφαιριστή μας Θεοδόση Σαράντη, δηλώνουμε την προσωρινή αποχώριση της ομάδας μας, Γ.Π.Σ. Προίτος Νέας Τίρυνθας, από το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α2 κατηγορίας μέχρι, την χορήγηση αυτόματων απινιδωτών στους αγωνιστικούς χώρους και καθορισμένη λίστα Ιατρικού, Νοσηλευτικού Προσωπικού με την σχετική επιστημονική επάρκεια.

Καλούμε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία, ακαδημίες και γενικότερα όλους τους αθλητικούς συλλόγους Αργολίδος να σταθούν δίπλα μας ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι, να διεκδικήσουμε το αυτονόητο.

Είμαστε σίγουροι ότι, σε αυτή την ενέργειά μας, η Ε.Π.Ο., η ΕΠΣ Αργολίδος, η Δημοτική Αρχή και οι τοπικοί φορείς είναι στο πλευρό μας.

Η ασφάλεια των αθλητών είναι προτεραιότητα όλων μας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο
ΓΠΣ Προίτος Νέας Τίρυνθας

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments