Αστυνομικός Βουλής: Ανατρεπτική η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη της σύζυγού του
Εξελίξεις στην υπόθεση του 45χρονου αστυνομικού της Βουλής, που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης κατηγορούμενος για τους βιασμούς και την κακοποίηση των παιδιών και της συζύγου του.
Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του προφυλακισμένου 45χρονου αστυνομικού της Βούλης που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους και της ίδιας, ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα είναι αποκαλυπτικά.
Σύμφωνα με το Star, η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του διορισμένου ψυχιάτρου βρίσκεται ήδη στα χέρια του ανακριτή. Σε αυτή καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η μητέρα δεν έχει σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα, αλλά μία διαταραχή. Μάλιστα αναφέρεται μεταξύ άλλων πως είναι ικανή καταλογισμού
Το συμπέρασμα ανοίγει τον δρόμο για την κλήτευση της μητέρας, άγνωστο με ποια ιδιότητα, καθώς η ίδια στις δύο καταθέσεις της αποκάλυψε και δική της συμμετοχή στα όσα γίνονταν στο σπίτι επί οκτώ χρόνια σε βάρος των τεσσάρων από τα πέντε παιδιά της.
Αυτό που αναμένεται τώρα είναι να καταθέσουν νέοι μάρτυρες στον ανακριτή, ενώ θα παραδοθούν και οι δύο εκθέσεις από τους δύο ψυχιάτρους και τους τεχνικούς συμβούλους που όρισαν οι δύο πλευρές, αστυνομικού και μητέρας.
Η μητέρα, πάντως, χθες επισκέφθηκε και τον μικρότερο γιο της που είναι μόλις 2 ετών, αφού είχε κάνει αίτημα στην Εισαγγελία Ανηλίκων και δόθηκε το «πράσινο φως». Το μόνο παιδί που δεν έχει δει ακόμα είναι ο μεγάλος της γιος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το λάθος που κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι στην τουαλέτα χωρίς να το γνωρίζουν
Google Flow: Φτιάξε τα δικά σου τραγούδια, videoclip ακόμα και στίχους χωρίς να γνωρίζεις νότα
Στην κορυφή η Εθνική Πόλο – Σκουμπάκης: «Ήταν ένας τρελός τελικός, το αξίζαμε»
Το «μαγικό» φρούτο που λένε πως χαρίζει μακροζωία και λαμπερό δέρμα
Η επίθεση από αυτόνομο AI της OpenAI ήταν μόνο η αρχή
Έλληνας πνευμονολόγος στο επίκεντρο διεθνούς έρευνας για την ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση
Ξεχάστε το μοσχάρι: Το κόκκινο κρέας που έχει διπλάσιο σίδηρο και ελάχιστα λιπαρά
Εόρτιες Ευχές για την Αγία Παρασκευή στην Καρυά ΦΩΤΟ
