Ατλας και ΑΕΚ: Η ισχύ εν τη ενώσει!

διάκριση των τριών χρυσών και δύο χάλκινων βραβείων ως απολογισμός της συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΕΚ στο διαγωνισμό των Sports Marketing Awards

Ατλας και ΑΕΚ: Η ισχύ εν τη ενώσει!
Μεγάλη τιμή και χαρα για την ενεργή συμμετοχή μας σαν ακαδημία του δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ, στον ιδιαίτερο αυτόν διαγωνισμό που συμμετείχε η ΠΑΕ και την διάκριση όλης της από κοινού προσπάθειας μας, αποσπώντας 2χρυσα και 2 χάλκινα μεταλια!!!
🥇 Χρυσό βραβείο για την ενέργεια «WELCOME THROUGH FOOTBALL» στην κατηγορία Best CSR Campaign / Activity
• Το «Welcome Through Football» υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αποτελεί ένα ημερήσιο ποδοσφαιρικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πρόσφυγες, ηλικίας 7-25 ετών.
• Τo ευρωπαϊκό πρόγραμμα του European Football for Development Network “Welcome Through Football” είναι ένα καινοτόμο κοινωνικό εγχείρημα στο οποίο μαζί με την ΑΕΚ συμμετέχουν από κοινού κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως η Νιούκαστλ, η Έβερτον, η Βέρντερ Βρέμης, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η Γκενκ, η Μπενφίκα κι η Χαρτς.
• Η ισχύς εν τη ενώσει! Υπέροχη ομάδα με μοναδική κουλτούρα συνεργασίας ώστε να επιτευχθεί η διάκριση των τριών χρυσών και δύο χάλκινων βραβείων ως απολογισμός της συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΕΚ στον πέμπτο διαγωνισμό των Sports Marketing Awards.