Χαλκιδική: Μοναχός πήδηξε από εν κινήσει ασθενοφόρο – Διασωληνωμένος ο 48χρονος, συνελήφθησαν οι διασώστες
Αναστάτωση προκάλεσε στη Χαλκιδική το σοβαρό περιστατικό με 48χρονο μοναχό, ο οποίος κατά τη διακομιδή του προς το νοσοκομείο πήδηξε από εν κινήσει ασθενοφόρο και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ο άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος, ενώ για την υπόθεση συνελήφθησαν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ και αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι.
Ένα εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Χαλκιδική, όταν ένας 48χρονος μοναχός, υπήκοος Σερβίας, τραυματίστηκε βαριά κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του με ασθενοφόρο προς το νοσοκομείο Πολυγύρου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο μοναχός δεν αισθανόταν καλά, πιθανότατα λόγω καρδιολογικού προβλήματος, και παραλήφθηκε από την Ουρανούπολη με ασθενοφόρο, προκειμένου να διακομιστεί για νοσηλεία. Κατά τη διαδρομή, όμως, φέρεται να έλυσε τη ζώνη ασφαλείας και να πήδηξε έξω από το όχημα ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει.
Διαβάστε επίσης: Καιρός: Έρχεται μίνι καύσωνας με αφρικανική σκόνη – Πότε κορυφώνεται το κύμα ζέστης
Στο πίσω μέρος του ασθενοφόρου βρισκόταν διασώστης, ενώ στο όχημα υπήρχε και ο οδηγός. Μετά την πτώση του 48χρονου, το ασθενοφόρο σταμάτησε και το πλήρωμα τον επανέφερε μέσα, συνεχίζοντας τη διακομιδή προς το νοσοκομείο Πολυγύρου. Από την πτώση ο μοναχός τραυματίστηκε στο κεφάλι.
Στο νοσοκομείο Πολυγύρου κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται. Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, καθώς εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένος.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ με την κατηγορία της σωματικής βλάβης από αμέλεια, ενώ αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό κατά τη διάρκεια της διακομιδής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Η αποστολή της Αιγιάλειας στην Ταϊβάν στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες Δήμων ΒΙΝΤΕΟ
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Με πιστούς της Λαπάτας ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ΦΩΤΟ
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Τρισάγια και προσευχή για τους Πεσόντες πυροσβέστες, στην Αιγιάλεια
