Χαλκιδική: Μοναχός πήδηξε από εν κινήσει ασθενοφόρο – Διασωληνωμένος ο 48χρονος, συνελήφθησαν οι διασώστες
Αναστάτωση προκάλεσε στη Χαλκιδική το σοβαρό περιστατικό με 48χρονο μοναχό, ο οποίος κατά τη διακομιδή του προς το νοσοκομείο πήδηξε από εν κινήσει ασθενοφόρο και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ο άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος, ενώ για την υπόθεση συνελήφθησαν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ και αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι.
Ένα εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Χαλκιδική, όταν ένας 48χρονος μοναχός, υπήκοος Σερβίας, τραυματίστηκε βαριά κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του με ασθενοφόρο προς το νοσοκομείο Πολυγύρου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο μοναχός δεν αισθανόταν καλά, πιθανότατα λόγω καρδιολογικού προβλήματος, και παραλήφθηκε από την Ουρανούπολη με ασθενοφόρο, προκειμένου να διακομιστεί για νοσηλεία. Κατά τη διαδρομή, όμως, φέρεται να έλυσε τη ζώνη ασφαλείας και να πήδηξε έξω από το όχημα ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει.
Διαβάστε επίσης: Καιρός: Έρχεται μίνι καύσωνας με αφρικανική σκόνη – Πότε κορυφώνεται το κύμα ζέστης
Στο πίσω μέρος του ασθενοφόρου βρισκόταν διασώστης, ενώ στο όχημα υπήρχε και ο οδηγός. Μετά την πτώση του 48χρονου, το ασθενοφόρο σταμάτησε και το πλήρωμα τον επανέφερε μέσα, συνεχίζοντας τη διακομιδή προς το νοσοκομείο Πολυγύρου. Από την πτώση ο μοναχός τραυματίστηκε στο κεφάλι.
Στο νοσοκομείο Πολυγύρου κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται. Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, καθώς εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένος.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ με την κατηγορία της σωματικής βλάβης από αμέλεια, ενώ αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό κατά τη διάρκεια της διακομιδής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η «Μελοφωνία» στο Χορωδιακό Αντάμωμα Εξαμιλίων
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Barack Obama: «Η AI κινείται ταχύτερα ακόμη και από όσους την κατασκευάζουν»
Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας στο 54ο Φεστιβάλ Βιβλίου ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
