Χανιά: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ – Σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο αστυνομικού
Aφορμή η έκρηξη σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός 36χρονου αστυνομικού στα Χανιά.
Μία σοβαρή υπόθεση ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές στην Κρήτη με αφορμή την έκρηξη σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός 36χρονου αστυνομικού στα Χανιά.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, στο ΙΧ αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο σε πυλωτή διώροφης οικίας στην περιοχή της Νέας Χώρας , λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, προκλήθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού με δυναμίτιδα που είχε τοποθετηθεί κάτω από το όχημα!
Στη διπλοκατοικία διαμένει ο ίδιος με την οικογένειά του και ο πατέρας του που είναι απόστρατος αστυνομικός.
Εκτός από το Ι.Χ, ζημιές υπέστησαν δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες που βρίσκονταν στην ίδια πυλωτή, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβει, ενώ η υπόθεση εξετάζεται από την Υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων με τους αστυνομικούς να αναζητούν τα κίνητρα των δραστών.
Διαβάστε επίσης:
Επιστολική ψήφος: Πέρασε το νομοσχέδιο με 158 ψήφους αλλά μόνο για τις Ευρωεκλογές
Ρεκόρ 12ετίας τα ενοίκια στην Αχαΐα – Από τους ακριβότερους νομούς της χώρας!
Πάτρα: Στον Κορυδαλλό ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Η εθελοντική δράση «Μία μέρα για την ακτή» στην Αλυκή Αιγίου ΦΩΤΟ
Γιατί το iPhone κοστίζει περισσότερο από ένα iPad
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
Ο ναός Αγίου Βασιλείου στο Μαζαράκι συμπλήρωσε 120 χρόνια από τη θεμελίωσή του ΦΩΤΟ
