Χατζηδάκης: «Επανάσταση» για το Δημόσιο το Ψηφιακό δωμάτιο του ΕΦΚΑ

Οι υποψήφιοι συνταξιούχοι θα μπορούν μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας να παρακολουθούν από τον υπολογιστή του σπιτιού τους σε ποια φάση βρίσκεται η αίτηση συνταξιοδότησης

Χατζηδάκης: «Επανάσταση» για το Δημόσιο το Ψηφιακό δωμάτιο του ΕΦΚΑ

Παρουσιάζεται σήμερα -και από αύριο Πέμπτη θα αρχίσει να εφαρμόζεται- η νέα ψηφιακή υπηρεσία, «Ψηφιακό Δωμάτιο του ΕΦΚΑ», που θα βοηθήσει στην επιτάχυνση της έκδοσης συντάξεων  με λιγότερη ταλαιπωρία, όπως ανέφερε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Οι υποψήφιοι συνταξιούχοι θα μπορούν μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας να παρακολουθούν από τον υπολογιστή του σπιτιού τους σε ποια φάση βρίσκεται η αίτηση συνταξιοδότησης, να κλείσει ραντεβού και να μιλήσει με τον χειριστή του φακέλου του, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, οι υποψήφιοι συνταξιούχοι θα μπορούν να υποβάλλουν μέσω της υπηρεσίας, τυχόν έγγραφα που λείπουν από τον φάκελό τους και το θέμα να διευθετείται ηλεκτρονικά.

«Πρόκειται για επανάσταση όχι μόνο για τον ΕΦΚΑ, αλλά και για όλο το δημόσιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments