Δεράος: «Ανταγωνιστικοί με Παναθηναϊκό»

Δεράος

Ο Απόλλων θα παίξει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, με στόχο να είναι ανταγωνιστικός όπως δηλώνει ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα στην τεχνική ηγεσία των «μελανόλευκων», Σπύρος Δεράος.

Η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα έχει ως εξής:

Δύο μέρες έχουν απομείνει για το τελευταίο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας στο πρωτάθλημα της Basket League που θα γίνει την Κυριακή (15.45) με αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό.

Η προετοιμασία βρίσκεται στην τελική ευθεία και το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον Νίκο Βετούλα.

Για τον αγώνα με τους «πράσινους» μίλησε ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, στο τεχνικό επιτελείο, ο Σπύρος Δεράος ο οποίος, δήλωσε: «Είναι η προ-τελευταία αγωνιστική για την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα και μας δίνεται η ευκαιρία να παίξουμε με μια από τις δύο ομάδες που εκπροσωπούν την χώρα μας στην Ευρωλίγκα και μάλιστα λίγες ώρες μετά από την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Από την πλευρά μας, στην προσέγγιση του παιχνιδιού υπάρχει το στοιχείο κίνητρο (λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου) καθώς και ότι θα παίξουμε χωρίς ιδιαίτερο άγχος καθώς είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου μας. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι καταφέραμε να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα στην υπόθεση παραμονή καθώς όλα περνούν από τα δικά μας χέρια. Οι δύο τελευταίες νίκες συνάμα μας έχουν θωρακίσει με αυτοπεποίθηση. Με βάση όλα αυτά η ομάδα θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική (μη βέβαια παραβλέποντας τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού) εκμεταλλευόμενη ίσως και την κούραση παικτών του αντιπάλου από την διπλή αγωνιστική στην Ευρώπη.

Πάνω από όλα να χαρούμε το παιχνίδι παρουσιάζοντας και στις δύο πλευρές του γηπέδου τα στοιχεία εκείνα που μας χαρακτηρίζουν όλη την χρονιά. Πλησιάζοντας στο τέλος αυτής, πρέπει συμπεριλαμβανομένου και του παιχνιδιού στην έδρα μας με τον ΠΑΟΚ να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop