Δήμος Πατρέων – Επιτροπή Αγώνα Συλλόγων: Κάλεσμα στην μεγάλη πορεία της Κυριακής 6 Νοεμβρίου
Σημείο συνάντησης θα είναι η πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Όλγας) και η πορεία θα φτάσει μέχρι το σταθμό του προαστιακού στο Ρίο.
Κάλεσμα στην πορεία από την Πάτρα έως το Ρίο, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί, απευθύνει ο Δήμος Πατρέων και η Επιτροπή Αγώνα Συλλόγων με κεντρικό σύνθημα «Ο Πατραϊκός λαός ενωμένος αγωνίζεται για τα δικαιώματά του. Υπερασπίζεται την πόλη του. Το παρόν και το μέλλον της».
Σημείο συνάντησης θα είναι η πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Όλγας) και η πορεία θα φτάσει μέχρι το σταθμό του προαστιακού στο Ρίο.

Όσον αφορά τα αιτήματα αυτά όπως σημειώνονται είναι τα εξής:
– Η υπογειοποίηση της νέα σιδηροδρομικής γραμμής από το σταθμό του Ρίου μέχρι το νέο λιμάνι.
– Η συνέχιση της λειτουργίας του προαστιακού.
– Η δημιουργία, στην επιφάνεια της σημερινής γραμμής, Γραμμικού Πάρκου με δενδροστοιχίες, ασφαλή ποδηλατόδρομο και πεζόδρομο, υποδομές για την αναψυχή των κατοίκων.
– Να αποδοθεί άμεσα στο Δήμο ο πρώην σκουπιδότοπος στο Ριγανόκαμπο για τη δημιουργία ενός μεγάλου κοινόχρηστου πάρκου για τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας της πόλης μας.
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση: «Τα αιτήματά μας είναι δίκαια, ρεαλιστικά και άμεσα εφαρμόσιμα.
Είναι προς το συμφέρον του πατραϊκού λαού. Είναι το μέλλον που θέλουμε για μας και τις επόμενες γενιές».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε οδοντόβουρτσα και γιατί δεν πρέπει να το αμελούμε
Η Apple παρουσίασε το νέο MacBook Pro 14 ιντσών με M6
Το ΚΚΕ τιμά τον Μήτσο Ρεμπούτσικα από την Κάτω Αχαΐα
Πότε γιορτάζει ο Μιχάλης και ο Άγγελος το 2026; Ταξιάρχες, παραλλαγές και Άγιοι
Η Apple φέρνει ξανά το φωτιζόμενο λογότυπο στο νέο OLED MacBook Pro
