ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Η παράξενη «πρωτοβουλία» επί σκηνής χορευτών παρουσία μικρών θεατών

Στο επίκεντρο για ακόμα μια ημέρα η παράσταση για παιδιά του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας «Μότσαρτ». Η κίνηση των χορευτών που ξάφνιασε και προβλημάτισε.

Ειδήσεις Πάτρα

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τον γένους θηλυκό «Μότσαρτ» και το γυναικείο φιλί επί σκηνής, σε θεατρική παράσταση για παιδιά.

Για ομοφοβικά σχόλια κατηγορεί ο υφ. Πολιτισμού τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας…για τη γυναίκα «Μότσαρτ»

Οπως αποκαλυπτει σήμερα στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», φουντώνουν τα σενάρια «εξόδου» του Λουκά Θάνου από το ΔΗΠΕΘΕ, ένα νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στο ήδη τεταμένο κλίμα.

Σάλος με τον «Μότσαρτ»: «Τρίζει» η θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας – Εκτακτη σύσκεψη του ΔΣ

Οπως γράφει ο Παναγιώτης Ρηγόπουλος, στη χθεσινή Τρίτη 6/12/2022, πρωινή παράσταση του «Μότσαρτ», μια παράξενη πρωτοβουλία ανέλαβαν οι χορευτές της ομάδας, όταν μετά το άνοιγμα της αυλαίας και την προβολή των εικόνων, απευθύνθηκαν στους μαθητές δημοτικού, αφιερώνοντας την παράσταση στη μνήμη του δολοφονηθέντος Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Οπως είναι αυτονόητο, τίθεται θέμα για το ποιος είναι ο ρόλος των χορευτών και αν είναι αρμοδιότητά τους να απευθύνουν μηνύματα για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως είναι η δολοφονία Γρηγορόπουλου, σε μαθητές Δημοτικού. Που το πιθανότερο είναι να μην ήξεραν περί τίνος ακριβώς πρόκειται και να μην έχουν γνώση της δολοφονίας.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments