«Δώσε Πάσα»: Πρόταση για άνοιδα των ακαδημιών μαζί με τα σχολεία

image 585536

Η κίνηση «Δώσε Πάσα» κρατά ξεκάθαρη στάση για το άνοιγμα των ακαδημιών στο μπάσκετ. Η σχετική της ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η σταδιακή επιστροφή της κοινωνίας μας σε μία καθημερινότητα πιο κοντά στην κανονικότητα που είχαμε συνηθίσει, είναι κάτι που περιμένουμε όλοι μας με ανυπομονησία.

Εν αναμονή των αποφάσεων της Κυβέρνησης και της Υγειονομικής Επιτροπής για άνοιγμα των σχολείων, θέλουμε να θέσουμε υπόψη όλων πως πρέπει να υπάρξει μέριμνα για την ταυτόχρονη επαναλειτουργία των ακαδημιών για τα αντίστοιχα ηλικιακά κλιμάκια, καθώς τα αθλητικά σωματεία απέδειξαν εμπράκτως από την περσινή Άνοιξη πως έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ένα υγειονομικά ασφαλές περιβάλλον στους νέους μας αθλητές.

Η επαναλειτουργία των ακαδημιών, πέρα από βαρυσήμαντη απόφαση για την ίδια την ύπαρξη των Σωματείων, αφορά πρωτίστως την ψυχική υγεία των παιδιών.

Όπως έχουμε αναφέρει στην από 24/1/2021 ανακοίνωσή μας, εκπαίδευση και αθλητισμός είναι έννοιες αλληλένδετες και αλληλοσυμπληρούμενες για την ανάπτυξη ενός ανθρώπου.

Βήμα-βήμα, με προσοχή και επαγρύπνηση, να ακούσουμε πάλι παιδικές φωνές στα γήπεδα του μπάσκετ».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ