Εμπειρίες για τις Κορασίδες και το U14 του Προμηθέα στα Γιάννενα

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία των ομάδων κορασίδων και U14 του Προμηθέα σε τουρνουά προετοιμασίας στα Γιάννενα.

Προμηθέα Τα κορίτσια του Προμηθέα επιστρέφουν από τα Γιάννενα με πολλές εμπειρίες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των ομάδων κορασίδων και U14 του Προμηθέα στο τουρνουά προετοιμασίας στα Γιάννενα, αποδεικνύοντας την άριστη προετοιμασία και το πάθος των κοριτσιών για διάκριση.

Στις 18 Ιουνίου, η ομάδα κορασίδων του Προμηθέα, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Ντούβα, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας-Καστοριάς στο Epirus Arena. Σε έναν κλειστό και συναρπαστικό αγώνα, οι κορασίδες του Προμηθέα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 29-40, εξασφαλίζοντας το αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Στον αγώνα που ακολούθησε, το τμήμα U14 κοριτσιών του Προμηθέα αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας-Καστοριάς. Παρά το άσχημο ξεκίνημα και το σταθερό προβάδισμα των αντιπάλων, τα κορίτσια του Προμηθέα πέτυχαν ένα εντυπωσιακό επιμέρους σκορ 1-20 στην τέταρτη περίοδο, κερδίζοντας με 40-30.

Η δεύτερη μέρα του τουρνουά περιλάμβανε δύο αγώνες για το τμήμα U14. Το πρωί, επικράτησαν εύκολα της ομάδας της Κέρκυρας, ανοίγοντας τη διαφορά από την πρώτη περίοδο. Το απόγευμα, νίκησαν και την ομάδα της Νικόπολης, ολοκληρώνοντας τη δεύτερη μέρα του τουρνουά με το 3 στα 3 στις νίκες.

Οι κορασίδες του Προμηθέα αντιμετώπισαν την ισχυρή ομάδα της Νικόπολης-Πρέβεζας. Παρά την αρχική δυσκολία και το χαμηλό σκορ, οι «Προμηθίνες» πάλεψαν σκληρά και ισοφάρισαν τον αγώνα, κλείνοντάς τον με σκορ 61-61, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις για την απόδοσή τους.

Η τελευταία μέρα του τουρνουά ξεκίνησε με την ομάδα U14 του Προμηθέα να αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννενα. Οι Γιαννιώτισσες, υπό την καθοδήγηση της Ντίνας Σαρηγιαννίδου, έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ και οδήγησαν τα κορίτσια του Προμηθέα στην πρώτη τους ήττα στο τουρνουά. Στον επόμενο αγώνα, οι κορασίδες του ΠΑΣ Γιάννενα και του Προμηθέα έδωσαν έναν αγώνα γεμάτο πάθος και ένταση. Τα κορίτσια του Γιώργου Ντούβα κατάφεραν να νικήσουν, ολοκληρώνοντας το τουρνουά στα Γιάννενα μόνο με νίκες.

Μέσα σε αυτό το μπασκετικό τριήμερο, τα κορίτσια του Προμηθέα απέκτησαν πολλές εμπειρίες. Η επαφή με άλλους δυνατούς συλλόγους και η συμμετοχή σε ένα τόσο καλό τουρνουά αποτέλεσαν πολύτιμο μάθημα για όλες. Ένα από τα highlights του ταξιδιού ήταν η επαφή με την Εθνική Ομάδα Γυναικών, η οποία έκανε την προετοιμασία της στην πόλη. Τα κορίτσια είδαν από κοντά τις γυναίκες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και έλαβαν σημαντικές συμβουλές από αυτές.

Ο Προμηθέας αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ποιότητα και το πάθος που χαρακτηρίζουν τα τμήματα υποδομής του, ελπίζοντας σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Προμηθέα Προμηθέα Προμηθέα Προμηθέα