Εκλογές 2023 – Εxit poll: Επιφυλακτική η Έφη Αχτσιόγλου
Καλύτερα να περιμένουμε τα πραγματικά αποτελέσματα, σημείωσε η Έφη Αχτσιόγλου, σχολιάζοντας το exit poll.
Επιφυλακτική ως προς τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών, εμφανίστηκε η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, σχολιάζοντας την πρόβλεψη του exit poll.
«Θα έλεγα να περιμένουμε τα πραγματικά αποτελέσματα» σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Αχτσιόγλου, καλεσμένη του OPEN, θυμίζοντας πως και το 2019 υπήρχε διαφορετική διατύπωση των τελικών αποτελέσματα σε σχέση με το exit poll.
«Θα έλεγα να περιμένουμε τα πραγματικά αποτελέσματα. Πριν από λίγο ο πλέον αρμόδιος είπε ότι και το 2019 είχαμε μια διαφορετική διατύπωση σε σχέση με αυτό που έδειχναν τα exit poll. Επίσης νομίζω ότι είναι αληθές ότι μεγάλη μερίδα των πολιτών δεν συμμετείχε στα exit poll ή αρνήθηκε να συμμετέχει και αυτό σημαίνει την ανάγκη να είμαι λίγο επιφυλακτικοί» σημείωσε η Έφη Αχτσιόγλου.
View Video – no integration ID provided
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Η δραστηριότητα μελών – δρομέων του ΣΔΥ Πατρών ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Θεατρική βραδιά στο Σκιαδά από το Άρμα Θέσπιδος ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Η επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» ΦΩΤΟ
