Εκλογές 2023: Προσκλητήριο Χρυσοχοΐδη από την Ηλεία για αυτοδυναμία
Ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της 25ης Ιουνίου, προκειμένου να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα για τη δημιουργί αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Με σύνθημα για αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την επομένη των εκλογών της 25ης Ιουνίου ξεκίνησε από τις νότιες και ορεινές περιοχές της Ηλείας η προεκλογική περιοδεία του πρώην υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη επί ηλειακού εδάφους.
Ο πρώην υπουργός, συνοδευόμενος από στελέχη της ΔΕΕΠ Ηλείας και υποψηφίους βουλευτές, αφίχθη στη Νέα Φιγαλεία και στη Ζαχάρω, όπου το κόμμα σημείωσε υψηλή επίδοση την 21η Μαΐου.
Ο ίδιος, συνομιλώντας με πολίτες, επιχειρηματίες, στελέχη και τη βάση του κόμματος, τόνισε ότι δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός χαρακτηρίζοντας ως κρίσιμη την αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, προκειμένου να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα για τη δημιουργία -την επομένη των εκλογών- αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να μπορέσει να οδηγήσει τη χώρα με σταθερότητα και αξιοπιστία προς το μέλλον. Τελευταίος σταθμός του κ. Χρυσοχοΐδη αποτέλεσε ο Πύργος, όπου στο εργατικό κέντρο της πόλης έκανε την κεντρική του ομιλία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι Ακολουθίες του Τιμίου Σταυρού στη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Πόλεμος για τα copyright στο YouTube με μαζικές διαγραφές YouTubers
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας στην 23η Αγροτική Έκθεση ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
