ΣΥΡΙΖΑ: Τέλος στο σενάριο των εκλογών – Άγρια αντιπαράθεση μεταξύ Κασσελάκη – Γεροβασίλη
Αφού το Συνέδριο ψήφισε με ανάταση χεριών, ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε το λόγο και είπε: «Έπεσαν οι μάσκες, δεν πάμε σε εκλογές. Πάμε Μπροστά».
Τελικά δεν θα πραγματοποιηθούν εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου, καθώς πέρασε από το Συνέδριο η πρόταση που κατέθεσαν οι Σωκράτης Φάμελλος, Νίκος Παππάς και Γιώργος Τσίπρας για την αναβολή τους.
Αφού το Συνέδριο ψήφισε με ανάταση χεριών, ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε το λόγο και είπε: «Έπεσαν οι μάσκες, δεν πάμε σε εκλογές. Πάμε Μπροστά».
Νωρίτερα υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και της Όλγας Γεροβασίλη.
Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του, ζήτησε καθαρές λύσεις και λύτρωση, με εκλογές στις 10 Μαρτίου. Η Όλγα Γεροβασίλη του ζήτησε να πάρει πίσω την πρόταση και το «βρείτε μου αντίπαλο».
«Αν θέλεις εκλογές σε 10 μέρες καν’τες μόνος σου να δούμε τι θα πάρεις» του είπε. «Αν αποσύρεις την υποψηφιότητά σου δεν έχω λόγο να πάω σε εκλογές» ανταπάντησε ο κ. Κασσελάκης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Υποσχέθηκαν ότι η ΑΙ θα άλλαζε τη ζωή μας οι άνθρωποι όμως λένε άλλα
Ο Σύλλογος Σοποτινών τον Δεκαπενταύγουστο ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Το Netflix κυνηγά YouTubers και το YouTube τους δίνει εκατομμύρια για να μην ανεβάζουν
Σακίρα – Κριστίνα Αγκιλέρα: Ακυρώθηκαν οι συναυλίες τους στο Άμπου Ντάμπι
Η πιο πλήρης λίστα για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό
Αρκεί ένα κόλπο για να ξεγελάσεις τους AI agents και δεν χρειάζεται να είσαι χάκερ
