Ενισχυμένες οι εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης στο αεροδρόμιο του Ακτίου
Σε συνεργασία με τις δυνάμεις στην Ηπειρο και την ενίσχυση στο αεροδρόμιο του Ακτίου, οι εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις θα έχουν τη δυνατότητα για άμεση επέμβαση στα συμβάντα.
Ενισχυμένες είναι το φετινό καλοκαίρι οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο αεροδρόμιο του Ακτίου. Συγκεκριμένα, στο Ακτιο εδρεύουν δύο αεροσκάφη PZL και ένα ελικόπτερο Mi–8 ρωσικής κατασκευής. Ακόμη δύο αεροσκάφη Air Tractor που, εκτός από ρίψεις, θα πραγματοποιούν και περιπολίες για τον έγκαιρο εντοπισμό εστιών πυρκαγιάς.
Στη γειτονική Ηπειρο θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων ελικόπτερο για πυρόσβεση και μεταφορά προσωπικού. Το συγκεκριμένο ελικόπτερο Agusta-Bell έχει τη δυνατότητα μεταφοράς νερού έως και τρεις τόνους.
Ετσι σε συνεργασία με τις δυνάμεις στην Ηπειρο και την ενίσχυση στο Ακτιο, οι εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις θα έχουν τη δυνατότητα για άμεση επέμβαση στα συμβάντα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πάτρα: Με μεγάλη συμμετοχή η παρουσίαση του βιβλίου «Αλφαβητικές Πολιτείες» της Πηνελόπης Λαμπούση ΦΩΤΟ
Επιστροφή φόρου εισοδήματος: πότε πιστώνεται και γιατί δεν ήρθε
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
Πάτρα: Κατάθεση στεφάνου από τους «Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο» για την επέτειο της Απελευθέρωσης ΦΩΤΟ
Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: ποσά, κριτήρια και πότε ανοίγει η αίτηση
