Ενοχλεί πολλούς ο Γιάννης, αλλά περαστικά τους…

Η εικόνα με τον Γιάννη να κρατάει την ελληνική σημαία είναι η καλύτερη απάντηση

Γιάννης

Στην Ελλάδα του 2024, ενοχλεί πολλούς ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα κρατήσει την ελληνική σημαία, επιβεβαιώνοντας τον σκοταδισμό που κυριαρχεί σε ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας.
Τους ενοχλεί πολύ που ένας μαύρος έγινε πιο Ελληνας από πολλούς Ελληνες, προόδευσε, έγινε ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο με πολλά εκατομμύρια στον λογαριασμό του.
Ενοχλεί όλους αυτούς που θα προτιμούσαν να βρίσκεται ακόμα σε ένα υπόγειο στα Σεπόλια και να πουλάει cd ή να τον στείλουν οι ίδιοι από εκεί που ήρθε.

Ακόμα και πολλοί που πανηγύριζαν τώρα την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μιλούσαν με τα χειρότερα λόγια για τον Νιγηριανό που τόλμησε να δοξάσει τη χώρα μας.
Η εικόνα με τον Γιάννη να κρατάει την ελληνική σημαία είναι η καλύτερη απάντηση στους ρατσιστές, στους φασίστες και στους μισάνθρωπους, που υπάρχουν στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι τεράστιος ο συμβολισμός με την Ελλάδα να στέλνει το μήνυμα παντού. Ακόμα και στο εσωτερικό της και σε όσους ακόμα μιλούν υποτιμητικά για τον Γιάννη. Και δεν είναι λίγοι, δυστυχώς.
Περαστικά τους…