Επαθαν πλάκα στο BBC με την Κlavdia!
Διαβάστε το σχόλιο στην επίσημη σελίδα του κορυφαίου βρετανικού φορέα
Κέρδισε τους πάντες η Klavdia στη Eurovision και κατέκτησε τις καρδιές όλων όσων την είδαν να ερμηνεύει την «Αστερομάτα».
Η παρουσία της μάγεψε και το BBC, με τον κορυφαίο βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα να σχολιάζει στην επίσημη σελίδα του και το BBC EUROVISION στο Instagram, την εντυπωσιακή ερμηνεία της στον 69ο τελικό διαγωνισμό της Eurovision.
«Μείναμε άναυδοι από τη δυνατή ερμηνεία της» γράφει.
Εξίσου αποθεωτικά ήταν τα σχόλια του ίδιου λογαριασμού και κατά τον 2ο ημιτελικό για την ελληνική αποστολή γράφοντας ως λεζάντα σε βίντεο της εμφάνισής της «Μας αρέσει τόσο πολύ αυτός ο ρυθμός που στοιχειώνει. Η απόδοση της Klavdia είναι απλά μαγευτική».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Anthropic: Μετά την παραίτηση – καταγγελία, στέλεχος επιβεβαιώνει ότι «η AI μπορεί να μας εξοντώσει»
Ελ Νίνιο: Τι είναι το φαινόμενο που μας ανησυχεί ιδιαίτερα και πώς επηρεάζει την Ελλάδα
Πάτρα: Το Πανεπιστήμιο εγκαινίασε η νέα συλλογή plastinated ανθρώπινων προπλασμάτων
Huawei Mate XT 2: Σάλος με κρυφές χορηγίες σε influencers την ημέρα του iPhone Duo
Μπύρα χωρίς αλκοόλ: Τι κρύβεται πίσω από το «0%»;
