ΕΠΣ Αχαΐας: Συμβούλιο με αρκετό ενδιαφέρον
Για την ώρα δεν υπάρχει θέμα παραιτήσεων, παρότι όλα θα ξεκαθαρίσουν στο αυριανό συμβούλιο, στο οποίο αναμένονται όλα τα μέλη
Αύριο έχει προγραμματιστεί έκτακτη σύγκληση του ΔΣ της ΕΠΣ Αχαΐας με πολλά θέματα στο τραπέζι. Παρότι, έχει γραφτεί για παραιτήσεις μελών, ας περιμένουμε να δούμε πρώτα πως θα εξελιχθεί το συμβούλιο και τι αποφάσεις θα ληφθούν.
Το ρεπορτάζ του pelop.gr αναφέρει πως δεν υπάρχει καμία απόφαση για παραιτήσεις ή αντικαταστήσεις και τα προβλήματα που υπάρχουν ίσως λυθούν μέσα στο συμβούλιο.
Πράγματι, πάντως, τα δύο μέλη του συμβουλίου, Αγγελος Δανιήλ και Κώστας Ντάσιος είναι πολύ στεναχωρημένοι από όσα έχουν ακούσει το τελευταίο διάστημα με τον υποβιβασμό του Διαγόρα, τους υποβιβασμούς των 10 ομάδων από την Α’ στη Β’ Κατηγορία, αλλά και άλλα ζητήματα με κόντρες μεταξύ παραγόντων που έχουν πάρει φωτιά το τελευταίο διήμερο.
Εξελίξεις, λοιπόν αύριο, παρότι οι πιο ψύχραιμοι αναφέρουν πως δεν θα επιτρέψουν καμία παραίτηση ή αποχώρηση, αν δεν συντρέχει κάποιος σημαντικός λόγος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
iPad mini: Η Apple ετοιμάζει την πιο σημαντική αλλαγή που περιμέναμε χρόνια
Ένα γεμάτο τριήμερο και με διαγωνισμό δηλωτής στο Καλούσι ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
AirPods 5: Η Apple ίσως τα παρουσιάσει μαζί με τα νέα iPhone
Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης επέστρεψαν στο μέρος όπου παντρεύτηκαν
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Razer Huntsman V3 Pro: Το πρώτο low-profile analog optical πληκτρολόγιο esports
