Έτσι υποδέχθηκαν τον Γιώργο Καράβα στο σπίτι: Το πάρτι της Ραφαέλλας μετά τον Άγιο Δομίνικο

Με ένα χαρούμενο, «οικογενειακό» πάρτι γιόρτασαν την επιστροφή του Γιώργου Καράβα από τον Άγιο Δομίνικο η σύζυγός του Ραφαέλλα Ψαρρού, τα παιδιά τους και οι στενοί του φίλοι. Ο παρουσιαστής του Exathlon γύρισε στην Αθήνα μετά από δύο μήνες και η υποδοχή ήταν γεμάτη αγάπη, συγκίνηση και… αξεσουάρ!

Έτσι υποδέχθηκαν τον Γιώργο Καράβα στο σπίτι: Το πάρτι της Ραφαέλλας μετά τον Άγιο Δομίνικο

Η επιστροφή του Γιώργου Καράβα από τον Άγιο Δομίνικο συνοδεύτηκε από ένα σπιτικό πάρτι έκπληξη που του ετοίμασε η σύζυγός του, Ραφαέλλα Ψαρρού, μαζί με συγγενείς και φίλους.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι Exathlon, που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ, βρισκόταν για δύο μήνες εκτός Ελλάδας λόγω των γυρισμάτων του παιχνιδιού και μετά την ολοκλήρωση του τελικού επέστρεψε στην οικογένειά του.

Η Ραφαέλλα στόλισε το σπίτι, ετοίμασε διακοσμητικά και αξεσουάρ καλωσορίσματος, ενώ δημοσίευσε στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο γράφοντας:

«Σήμερα γύρισε το αγόρι μου  Μου έλειψες κάθε στιγμή…
Είμαι απίστευτα περήφανη για σένα, για αυτό που είσαι και για όλα όσα κατάφερες!
Σε λατρεύουμε»

Ο ίδιος ο Καράβας, μετά την προβολή του τελικού, μοιράστηκε τις δικές του σκέψεις: «Μετά από σχεδόν δύο μήνες στον Άγιο Δομίνικο και στο ξεχωριστό ταξίδι του Exathlon, ήρθε η στιγμή να πω το δικό μου “αντίο”.
Αυτό το ταξίδι δεν ήταν απλώς επαγγελματικό, αλλά μια βαθιά προσωπική εμπειρία που με βοήθησε να εξελιχθώ και να μάθω.
Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν η απουσία της οικογένειάς μου. Ήταν η πρώτη φορά από τότε που έγινα πατέρας που έλειψα τόσο καιρό».

Ο παρουσιαστής τόνισε επίσης ότι κρατά τις εμπειρίες και τα συναισθήματα από το ταξίδι αυτό ως «θησαυρούς ζωής», δηλώνοντας ευγνώμων για την αγάπη του κοινού και την υποστήριξη των συμμετεχόντων.