Eurovision: Η Loreen δε θα δώσει το τρόπαιο στην Ισραηλινή, αν κερδίσει
Μιλώντας στη Sun νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Loreen δήλωσε: «Το θετικό προσελκύει το θετικό και το αρνητικό προσελκύει το αρνητικό».
Σε ετοιμότητα είναι οι διοργανωτές της φετινής Eurovision ενόψει του τελικού, μετά τα απρόοπτα με τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας εναντίον της συμμετοχής του Ισραήλ.
Η Loreen, που κέρδισε τον διαγωνισμό πέρυσι, ξεκαθάρισε, σύμφωνα με τη Sun, ότι δεν πρόκειται να δώσει το τρόπαιο στην Eden Golan, σε περίπτωση που κερδίσει τον διαγωνισμό. Δρακόντεια είναι και τα μέτρα ασφαλείας για τον αποψινό τελικό, καθώς έχουν προκύψει μεγάλες αντιδράσεις και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη συμμετοχή του Ισραήλ, με τις αρχές στη σουηδική πόλη να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα.
Η περσινή νικήτρια, είναι υποχρεωμένη σύμφωνα με τους κανονισμούς της Eurovision να απονείμει το βραβείο στον νικητή ή τη νικήτρια.
Η σταρ επέμεινε ότι ο διαγωνισμός πρέπει να διεξαχθεί για να φέρει θετική ενέργεια στον κόσμο.
Μιλώντας στη Sun νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Loreen δήλωσε: «Το θετικό προσελκύει το θετικό και το αρνητικό προσελκύει το αρνητικό».
Είμαι περήφανη για το τραγούδι και τη σκληρή δουλειά μας, λέει η εκπρόσωπος του Ισραήλ
Εν μέσω διαμαρτυριών για τη συμμετοχή της στη Eurovision, η εκπρόσωπος του Ισραήλ Εντέν Γκολάν ευχαρίστησε πριν μερικές ημέρες τους υποστηρικτές της σύμφωνα με το Times of Israel, λίγο την αποψινή της εμφάνιση στον τελικό.
«Στέκομαι σε αυτή τη σκηνή με τόση υπερηφάνεια. Περήφανη για το τραγούδι μας και τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει γι’ αυτό. Περήφανη για τη χώρα μου και τους ανθρώπους της. Νιώθω την αγάπη και την υποστήριξή σας από χιλιόμετρα μακριά ότι τίποτα και κανείς δεν μπορεί να με λυγίσει. Απόψε μοιράζομαι τη φωνή μας και θα δώσω την καλύτερη ερμηνεία που μπορώ. Σας αγαπώ».
Την ίδια στιγμή που η διοργάνωση της Eurovision προσπαθεί να πείσει το κοινό ότι δεν πρόκειται για έναν διαγωνισμό που σχετίζεται με την πολιτική, πολλές αντιδράσεις έχουν προκληθεί σχετικά με τη συμμετοχή του Ισραήλ.
Αν και το κοινό αντέδρασε, λόγω των επιθέσεων στην Παλαιστίνη και ζήτησε τον αποκλεισμό της χώρας, όπως έγινε και με τη Ρωσία, η διοργάνωση επέτρεψε στο Ισραήλ να διαγωνιστεί.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς βγάζω Ευρωπαϊκή Κάρτα Υγείας για το παιδί μου – Βήμα βήμα
Welcome to UP 2026: Ανοίγουν τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2026 οι κρατήσεις θέσεων
Αγόρασαν iPhone 18 Pro και βλέπουν το χρώμα ξεθωριάζει
Η Apple αναπτύσσει κάμερα ασφαλείας για το έξυπνο σπίτι που δεν καταγράφει βίντεο
Αγιασμός στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μητρόπολης «Τα Αγγελουδάκια»ΦΩΤΟ
