Εξαδάκτυλος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο τρίτης δόσης εμβολίου στον γενικό πλυθησμό
«Είναι πιθανόν να αποφασιστεί η χορήγηση τρίτης δόσης και σε άλλες κατηγορίες πολιτών, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.
Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τρίτη δόση στον γενικό πληθυσμό., μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Είναι πιθανόν να αποφασιστεί η χορήγηση τρίτης δόσης και σε άλλες κατηγορίες πολιτών, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου, με βάση ηλικιακά κριτήρια, την επαγγελματική απασχόληση και τις συνοδούς παθήσεις. Δεν αποκλείουμε τρίτη δόση στον γενικό πληθυσμό», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε ότι η τρίτη δόση ενισχύει την άμυνα των ανθρώπων και δε βλάπτει τον οργανισμό μας σημειώνοντας ότι πολλοί υγειονομικοί που εμβολιάστηκαν στην αρχή, τώρα νοσούν βαριά, γιατί έπεσε η άμυνα του οργανισμού.
Ωστόσο, επισήμανε ότι πρέπει να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με όσους έχουν εμβολιαστεί με Johnson & Johnson, αν δηλαδή θα κάνουν το ίδιο εμβόλιο ή mRNA.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Roblox: Η μεγάλη αλλαγή μετά από 20 χρόνια
Οδικός χάρτης της Τεχνητής Νοημοσύνης του Πανεπιστημίου Πατρών
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Meta Project Phoenix: Αποκαλύφθηκε το νέο slim VR headset πριν το Meta Connect 2026
Εισαγωγή φοιτητών σε Μεταπτυχιακά του ΑΕΙ Πατρών
