Φορείς του Πύργου πάνε… απρόσκλητοι σήμερα στον Πλεύρη!

Το τελεσίγραφο του Δημοτικού Σύμβουλιού  Πύργου δεν απαντήθηκε ποτέ από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, οδηγώντας τα μέλη του στο να υλοποιήσουν το ομόφωνο ψήφισμά τους, για «απρόσκλητη» επίσκεψη.

Υγεία

Στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, μεταβαίνουν σήμερα Παρασκευή 9/12/2022 κλιμάκιο του δήμου Πύργου και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, με μοναδικό αίτημα τη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, και δη της Παθολογικής Κλινικής, η λειτουργία της οποίας καρκινοβατεί. Ραντεβού με τον υπουργό δεν κλείστηκε και το κλιμάκιο πηγαίνει σήμερα στο υπουργείο απρόσκλητο, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο ότι θα συναντηθεί με τον κ. Πλεύρη.

Το… τελεσίγραφο που είχε στείλει προ ημερών το Δημοτικό Σύμβουλιο  Πύργου δεν απαντήθηκε ποτέ από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, οδηγώντας τα μέλη του στο να υλοποιήσουν το ομόφωνο ψήφισμά τους, να επισκεφθούν, δηλαδή, με δική τους πρωτοβουλία τον κ. Πλεύρη. Εάν δεν υπάρξει συνάντηση, το κλιμάκιο θα στραφεί προς το Μέγαρο Μαξίμου ζητώντας συνάντηση και λύσεις απ’ τον πρωθυπουργό.

«Εχουμε ζητήσει κατ’ επανάληψη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας με δυο επιστολές μας που την υπογράφουν και όλοι οι φορείς της πόλης. Δυστυχώς δεν έχουμε λάβει μέχρι σήμερα καμία απάντηση», σημειώνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Πύργου.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments