Φωτεινή Δάρρα: Ξέσπασμα για την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα
Ανάρτηση της Φωτεινής Δάρρα στο Instagram
![Φωτεινή Δάρρα: Ξέσπασμα για την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα Δάρρα](https://pelop.gr/wp-content/uploads/2024/09/fotini-darra-873x432.avif)
Με αφορμή την αποφυλάκιση του ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα, αλλά και τη μετατροπή της κατηγορίας από κακούργημα σε πλημμέλημα, η Φωτεινή Δάρρα ξέσπασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram.
«Πλημμέλημα λέει ο άγριος ξυλοδαρμός. “Δεν ήταν” λέει “τα χτυπήματα τόσο δυνατά ώστε να προκαλέσουν βλάβη”. Οπότε ελεύθερος ο δράστης. Απόψε κάντε το σταυρό σας, μην ανοίξει η όρεξη σε κανέναν νταή να καταφέρει χτυπήματα που θα προκαλέσουν ή όχι ανήκεστο βλάβη σε κάποια άτυχη γυναίκα. Λύτρας… Βία… Πλημμέλημα ή κακούργημα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Δάρρα με μήνυμα στα Instagram Stories.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News