Γάμος για την Ιωάννα Μαλέσκου στην Ραφήνα

Στην Ραφήνα παντρεύτηκε η εγκυμονούσα Ιωάννα Μαλέσκου.

Γάμος για την Ιωάννα Μαλέσκου στην Ραφήνα

Η γνωστή παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, όπως αναφέρουν πληροφορίες, το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαρτίου στο Δημαρχείο της Ραφήνας.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, ανέφεραν ότι ο γάμος τους θα πραγματοποιούνταν την Παρασκευή, τελικά η εγκυμονούσα παρουσιάστρια παντρεύτηκε μια ημέρα νωρίτερα.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε κάνει μια δημόσια έξοδο όπου είχε αναφέρει ότι ο γάμος της θα γίνει πολύ πολύ σύντομα καθώς έχει ήδη μπει στον μήνα της για να φέρει στον κόσμο την κόρη της.

“Θα παντρευτούμε πολιτικό πολύ άμεσα. Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό. Κάποια στιγμή θέλουμε να γίνει και αυτό. Αλλά στη φάση αυτή θα είναι πολιτικός”.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιά έχουν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους. Ο επιχειρηματίας είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης μιας εταιρίας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων. Μάλιστα λέγεται πως το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε στο συγκεκριμένο κέντρο για να εκπαιδεύσει την αγαπημένη της σκυλίτσα Βalloo.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ