Γεωργιάδης για την επίθεση σε Βορίδη: «Οι τραμπούκοι της Άκρας Αριστεράς δεν σέβονται τίποτα»
Ο υπουργός Υγείας καταδίκασε το περιστατικό στο Ηράκλειο, υποστηρίζοντας τον πρώην υπουργό και την οικογένειά του.
Την αντίδραση πολιτικών προσώπων, μεταξύ αυτών και του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε η επίθεση που δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Μάκης Βορίδης, ενώ δειπνούσε με την οικογένεια και φίλους σε εστιατόριο στο Ηράκλειο Κρήτης.
Επίθεση με αυγά στον Μάκη Βορίδη στο Ηράκλειο, τι λέει ο υπουργός ΦΩΤΟ-BINTEO
Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι οι «γνωστοί/άγνωστοι τραμπούκοι της Άκρας Αριστεράς» δεν σέβονται ούτε την παρουσία οικογενειών ούτε καμία κοινωνική συναναστροφή. Ο υπουργός επεσήμανε πως ο Μάκης Βορίδης δεν πτοείται από τέτοιες ενέργειες, ενώ χαρακτήρισε τις επιθέσεις ως ένδειξη του ήθους των δραστών, εκφράζοντας παράλληλα την πλήρη υποστήριξή του.
Το επεισόδιο στο Ηράκλειο, στο οποίο ομάδα περίπου 25 ατόμων πέταξε αυγά και φώναζε συνθήματα, προκάλεσε αναστάτωση στους θαμώνες του εστιατορίου, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Ο πρώην υπουργός και η παρέα του φυγαδεύτηκαν με ασφάλεια από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Πόσο καθόλου αυτονόητα είναι αυτά που έχουμε», η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με μαγιό σε βόλτα της με σκάφος
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
Για καταιγίδα κυβερνοεπιθέσεων με AI προειδοποιούν OpenAI και η Google και 100 εταιρείες
Europa League: Το σύστημα διεξαγωγής, τι ισχύει με την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
