Για δύο ακόμα βιασμούς κατηγορείται παίκτης της Premier League
Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν μπορεί να κατονομαστεί για νομικούς λόγους, αφέθηκε ελεύθερος υπό εγγύηση μέχρι τον Αύγουστο
Η «Telegraph» έριξε… βόμβα τη Δευτέρα σχετικά με τη σύλληψη ενός ευρέως γνωστού ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατηγορείται πως βίασε μια γυναίκα.
Ωστόσο, η γνωστή βρετανική ιστοσελίδα επανέρχεται σήμερα με νέο σοκαριστικό κείμενο!
Συγκεκριμένα, το σημερινό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο ποδοσφαιριστής κατηγορείται για δύο ακόμη βιασμούς και επιθέσεις σε δύο διαφορετικές γυναίκες την περσινή χρονιά.
«Ενώ βρισκόταν υπό κράτηση, συνελήφθη περαιτέρω ως ύποπτος για δύο περιστατικά βιασμού που φέρεται να διαπράχθηκαν τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021 εναντίον μιας άλλης γυναίκας στα 20 της.
Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον Αύγουστο. Οι έρευνες για τις συνθήκες συνεχίζονται», ανέφερε η αστυνομία για τις άλλες δύο περιπτώσεις.
Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν μπορεί να κατονομαστεί για νομικούς λόγους, αφέθηκε ελεύθερος υπό εγγύηση μέχρι τον Αύγουστο, αφού πέρασε περίπου 30 ώρες υπό κράτηση και ελέγχεται για τρεις φερόμενες επιθέσεις.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γάμος για την κόρη του Γιάννη Βρούτση: Ποιος είναι ο γαμπρός ΦΩΤΟ
Τηλεφωνικά προθέματα Αττικής: σε ποια περιοχή ανήκει ένα 210
Waze: Στο ευρωπαικό δικαστήριο έφτασαν οι αναφορές για την αστυνομία
Θεατρική βραδιά από τους «Ταξιδευτές της Πρόζας» στα Ροΐτικα ΦΩΤΟ
Black Friday 2026: Πότε πέφτει φέτος η μεγάλη γιορτή των εκπτώσεων
