Γιάννης Νάτου στον Peloponnisos FM 104,1: «Ο Βετούλας πονάει τον Απόλλωνα, θέλησε να ταρακουνήσει…»
Ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιάννης Νάτου βρέθηκε το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα για τη μετάδοση της ΕΡΤ και ακτινογραφεί τις εξελίξεις στην ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή.
«Εχω την αίσθηση ότι ο Νίκος Βετούλας είχε μεγαλύτερες προσδοκίες από το ρόστερ που έχει στα χέρια του. Γι΄ αυτόν τον λόγο κι επειδή πονάει και αγαπάει βαθιά τον Απόλλωνα, επέλεξε να αποχωρήσει. Το υπαινίχθηκε και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό ότι θα υπάρξουν εξελίξεις. Είδαμε ότι και με τον Αμερικανό Τσαντ Μπράουν δεν λύνεται το πρόβλημα. Ο Βετούλας θέλησε να ταρακουνήσει όλο το συγκρότημα του Απόλλωνα και κυρίως να θέσει τους παίκτες προ των ευθυνών τους και να δείξει ότι και να θυσιαστεί ο ίδιος, αξίζει να το κάνει για το Απόλλωνα. Μας το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι ο Απόλλων είναι η ομάδα της καρδιάς του και βάζει τον εαυτό του κάτω από την ομάδα».
Τα είπε όλα ο Γιάννης Νάτου σήμερα στον Peloponnisos FM 104,1 και στην εκπομπή «Μαζί στον αέρα… καλημέρα!» του Κώστα Λαμπρόπουλου. Ακούστε όλα όσα ανέφερε ο έμπειρος δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο στην Πάτρα για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Απόλλων-Κολοσσός.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Η παράσταση «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
