Γιωρίκας Πιλίδης για Survivor: Μπήκα για οικονομικούς λόγους – BINTEO
Όσα είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης για το Survivor στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.
Για όλα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor μίλησε ο αθλητής και πρώην παίκτης του Survivor όταν βρέθηκε καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου στο πλατό του Love It στον ΣΚΑϊ.
«Mπήκα στο Survivor δυστυχώς για λόγους οικονομικούς. Μπήκα στο παιχνίδι γιατί πιστεύω πως δυστυχώς, όσο ψηλά κι αν πάω στον αθλητισμό, δεν θα με γνώριζε τόσο πολύ όσο μέσα από αυτό το παιχνίδι» αποκάλυψε ο Γιωρίκας Πιλίδης.
«Ακούστηκαν κάποια πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν είναι όπως ακριβώς τα ανέφεραν κάποιοι.
Για παράδειγμα, με τις διακρίσεις που έχω φέρει δεν είναι του στιλ μου και δεν μου αρμόζουν κάποια πράγματα. Θα έπρεπε να κινούμαι λίγο πιο διακριτικά και πιο άνετα.
Να μπορέσω και να βοηθήσω πολύ πιο εύκολα την οικογένεια μου. Αυτό το λέω γιατί έχω πολλούς φίλους συναθλητές που παλεύουν για άλλες χώρες, με πολύ πιο μικρές διακρίσεις από μένα, που βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση».
«Είμαι προβληματισμένος και θέλω ακόμα χρόνο για να μπορέσω να σκεφτώ για τη συνέχεια μου στον αθλητισμό» συμπλήρωσε ο Γιωρίκας Πιλίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αφρικανική σκόνη: Τι προκαλεί στο σώμα μας και ποιοι πρέπει να μείνουν σπίτι
Πώς το άγχος των smart glasses διαμορφώνει τους σύγχρονους κανόνες εξόδου
Τα εγκαίνια της έκθεσης «Αντιδιαστολές» της Μαριλένας Ζολώτα, στην Ακράτα ΦΩΤΟ
Βάσεις 2026: Κλείδωσαν οι ημερομηνίες! Δείτε πού εκτοξεύονται τα μόρια και ποιες σχολές κάνουν “βουτιά”
Μουσείο Απειλούμενων Ήχων: Ακούγοντας το παρελθόν πριν από τη σιωπή
